Sitiaka is loading for You ...

 

OΑθλητικάΣεμινάριο Καράτε στη Σητεία

Στο χώρο του κλειστού γυμναστήριου Σητείας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο Καράτε με πρωτοβουλία της σχολής που εδρεύει στην πόλη μας. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει και την Σητεία αυξητική τάση για το άθλημα. Τα παιδιά αγαπούν τις πολεμικές τέχνες και γενικότερα τα μαχητικά αθλήματα. Τα περισσότερα τα έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι. Σε αυτό συμβάλει σημαντικά και ο δάσκαλος που θα τους μεταδώσει τις αρχές της συγκεκριμένης πολεμικής τέχνης με τέτοιο τρόπο ώστε...
Stavroula3. May 2023

Στο χώρο του κλειστού γυμναστήριου Σητείας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο Καράτε με πρωτοβουλία της σχολής που εδρεύει στην πόλη μας.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει και την Σητεία αυξητική τάση για το άθλημα. Τα παιδιά αγαπούν τις πολεμικές τέχνες και γενικότερα τα μαχητικά αθλήματα. Τα περισσότερα τα έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι. Σε αυτό συμβάλει σημαντικά και ο δάσκαλος που θα τους μεταδώσει τις αρχές της συγκεκριμένης πολεμικής τέχνης με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει η αγαπημένη τους εξωσχολική ενασχόληση.

Σημαντικό για το κάθε παιδί είναι να αναπτύξει κατά την εκπαίδευση του την αυτοσυγκράτηση και την κριτική σκέψη κάτι που τονίστηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456