Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΒρήκαν στη Σητεία την αυθεντική Κρήτη

Γερμανοί tour operator επιστέφθηκαν σήμερα την ευρύτερη περιοχή της Σητείας θέλοντας να ανακαλύψουν την αυθεντική Κρήτη.  Θα έλεγε κανείς ότι επέλεξαν το σωστό σημείο. Οι Γερμανοί επισκέπτες συνοδευόμενοι από υπάλληλο του τμήματος τουρισμού της περιφερειακής ενότητας Λασιθίου περιηγήθηκαν στο ανατολικότερο σημείο της Κρήτης και είχαν την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία, να γευτούν τις γεύσεις και να δουν την πιο αυθεντική πλευρά του νησιού. Ακριβώς αυτό που έψαχναν. Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ φυσικά και ήταν εκεί, στο...
Stavroula9. May 2023

Γερμανοί tour operator επιστέφθηκαν σήμερα την ευρύτερη περιοχή της Σητείας θέλοντας να ανακαλύψουν την αυθεντική Κρήτη. 

Θα έλεγε κανείς ότι επέλεξαν το σωστό σημείο.

Οι Γερμανοί επισκέπτες συνοδευόμενοι από υπάλληλο του τμήματος τουρισμού της περιφερειακής ενότητας Λασιθίου περιηγήθηκαν στο ανατολικότερο σημείο της Κρήτης και είχαν την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία, να γευτούν τις γεύσεις και να δουν την πιο αυθεντική πλευρά του νησιού. Ακριβώς αυτό που έψαχναν.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ φυσικά και ήταν εκεί, στο μοναδικό Βαι όπου ήταν ο τελικός σταθμός για αυτούς λίγο πριν αναχωρήσουν. Η κα Αναστασία Στεφανίδου μας μίλησε για την δουλειά που γίνεται μέσω της περιφέρειας για την προβολή του τόπου και για τις πιθανές μελλοντικές συνεργασίες.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456