Sitiaka is loading for You ...

 

ΑρθρογραφίαΤην ώρα που εσείς είστε κρυμμένοι στα λαγούμια σας εμείς κάνουμε ρεπορτάζ

Πόσο δυστυχισμένοι θα πρέπει να είστε; Δείτε τι γίνεται γύρω σας; Ο κόσμος τρέχει με 1000 και εσείς ζείτε στο σκοτάδι. Εξάλλου όπως μαθαίνουμε 40.000σελιδες καταγγελίες υπάρχουν προς διερεύνηση για πρόσωπα, υπηρεσίες, δομές και για ότι άλλο μπορεί να γεννήσει ένα αρρωστημένο μυαλό. Μόνο ένας άνθρωπος που είναι καταδικασμένος στην απομόνωση, εκδιωκόμενος από την κοινωνία θα είχε τόσο χρόνο ώστε να κάθεται ώρες ατέλειωτες και να “πλέκει σενάρια”. Τον φαντάζεστε; Γνωρίζετε κανένα; Και δυστυχώς σε...
Stavroula10. May 2023
gkoloym

Πόσο δυστυχισμένοι θα πρέπει να είστε; Δείτε τι γίνεται γύρω σας; Ο κόσμος τρέχει με 1000 και εσείς ζείτε στο σκοτάδι. Εξάλλου όπως μαθαίνουμε 40.000σελιδες καταγγελίες υπάρχουν προς διερεύνηση για πρόσωπα, υπηρεσίες, δομές και για ότι άλλο μπορεί να γεννήσει ένα αρρωστημένο μυαλό. Μόνο ένας άνθρωπος που είναι καταδικασμένος στην απομόνωση, εκδιωκόμενος από την κοινωνία θα είχε τόσο χρόνο ώστε να κάθεται ώρες ατέλειωτες και να “πλέκει σενάρια”. Τον φαντάζεστε; Γνωρίζετε κανένα;

Και δυστυχώς σε τέτοιες καταστάσεις πάντα τρίβουν τα χέρια τους οι καλοθελητές που δεν έχουν λόγο ύπαρξης και βρίσκουν πουλώντας εκδούλευση.

όπως ο Εφιάλτης πούλησε εκδούλευση στον Ξέρξη

όπως το Γκόλουμ δεν άντεχε να ζήσει στο φως.

όπως οι Καλικάντζαροι σχεδίαζαν να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα

 

δυστυχώς οι παραπάνω κινηματογραφικοί ήρωες ζουν ανάμεσα μας.

 

Όμως είμαι σίγουρη ότι κανένας Εφιάλτης δεν μπορεί να καταστρέψει αυτόν τον τόπο, κανένας Καλικάντζαρος δεν θα ροκανίσει τα γερά θεμέλια αυτής της κοινωνίας και κανένα Γκόλουμ δεν θα σπείρει την διχόνοια ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Αχ αυτή η πόλη. Λυπηρό να υπάρχουν άνθρωποι που από απλοί επισκέπτες έγιναν οι μεγαλύτεροι υποστηριχτές της, να υπάρχουν συντοπίτες μας που από την ξενιτιά κάνουν ότι μπορούν για να διαδώσουν την ομορφιά και την κουλτούρα της και ταυτόχρονα να υπάρχουν τα καρκινώματα που θέλουν να την κρατήσουν στην μιζέρια.

Και που σπαταλώ χρόνο αυτή τη στιγμή για σας αγαπητοί “συνάδελφοι”, μεγάλη η χάρη σας. Και επειδή τρέχω και εγώ με χίλια, και που να με προλάβετε, και ο χρόνος μου είναι λίγος γιατί είμαι πάντα στο δρόμο και κάνω ρεπορτάζ, έτσι επειδή γουστάρω και είμαι υπερ του δέοντος πορωμένη με αυτόν τον τόπο, κρατείστε αυτό:

Η υπόθεση σας έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και να γνωρίζετε ότι η συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου είναι ένα από τα μεγαλύτερα αδικήματα γι αυτό να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Μια επισήμανση προς ενημέρωση των αναγνωστών μας:

ΤΑ ΣΗΤΕΙΑΚΑ τα τελευταια 4 χρόνια δεν έχουν εκδώσει τιμολόγιο για καμία υπηρεσία, Δήμο, Περιφέρεια η άλλο φορέα. Το τελευταίο τιμολόγιο που εκδόθηκε προς τον Δήμο Σητείας ήταν επι δημαρχίας Θοδωρή Πατεράκη για τις νόμιμες ετήσιες συνδρομές.

Όσον αφορά τους “συναδέλφους”

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ δεν έχουν καμία οικονομική εξάρτηση από κανένα, είναι αυτοχρηματοδοτούμενα και έτσι θα συνεχίσουν. Σας χαλάει “συνάδελφοι”; Λυπάμαι

 

Τα σέβη μου

Σταυρούλα Τζαβολάκη

 

Υ.Γ. Το νου σας μην αφήσετε αυτόν τον μοναδικό τόπο έρμαιο στα χέρια τους.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456