Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΛάπας – Καλυβάτσης σερβίρουν την καλύτερη Κακαβιά της Μεσογείου στο ΒΑΙ

Για πολλούς λόγους μπορεί να σου μείνει αξέχαστο το Βάι. Ένας από αυτούς είναι και η υπέροχη Κακαβιά που σερβίρεται στο εστιατόριο της επιχείρησης Vai Palm Beach, Creative Restaurant & SeaSide Cafe.  Ο Σεφ Χρήστος Λάπας επιμελείται τα τελευταία τρία χρόνια το μενού του εστιατορίου Βαι δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρώτη ύλη αλλά και την σωστή χρήση της. Προτεραιότητα για την επιχείρηση και για τον Σεφ τα τοπικά προϊόντα. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έβαλε τη δικιά...
Stavroula1. June 2023

Για πολλούς λόγους μπορεί να σου μείνει αξέχαστο το Βάι. Ένας από αυτούς είναι και η υπέροχη Κακαβιά που σερβίρεται στο εστιατόριο της επιχείρησης Vai Palm Beach, Creative Restaurant & SeaSide Cafe. 

Ο Σεφ Χρήστος Λάπας επιμελείται τα τελευταία τρία χρόνια το μενού του εστιατορίου Βαι δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρώτη ύλη αλλά και την σωστή χρήση της.

Προτεραιότητα για την επιχείρηση και για τον Σεφ τα τοπικά προϊόντα.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έβαλε τη δικιά του πινελιά  στη δημιουργία της Κακαβιάς που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στο Βάι και που συμπεριλαμβάνεται στο καθημερινό μενού της επιχείρησης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456