Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΤο πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στο Παλαίκαστρο σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στα χωριά μας

Για μια ακόμα χρονιά το πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στο Παλαίκαστρο σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στα χωριά μας. Με πολύ όρεξη και νέες ιδέες το νεοσύστατο Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Παλαικάστρου “ΙΤΑΝΟΣ” εκτός από την διοργάνωση του συγκεκριμένου πανηγυριού έχει ήδη προγραμματίσει πλούσια δραστηριότητα για αυτό το καλοκαίρι. Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η νέα πρόεδρος κα Ειρήνη Κουνελάκη με την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας και χορηγών γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από...
Stavroula5. June 2023

Για μια ακόμα χρονιά το πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στο Παλαίκαστρο σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στα χωριά μας. Με πολύ όρεξη και νέες ιδέες το νεοσύστατο Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Παλαικάστρου “ΙΤΑΝΟΣ” εκτός από την διοργάνωση του συγκεκριμένου πανηγυριού έχει ήδη προγραμματίσει πλούσια δραστηριότητα για αυτό το καλοκαίρι.

Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η νέα πρόεδρος κα Ειρήνη Κουνελάκη με την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας και χορηγών γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από τον Σύλλογο.

Στη γενέτειρα της βρέθηκε για την γιορτή της πολιούχου Αγίας Τριάδας και τίμησε με την παρουσία της το ετήσιο πανηγύρι, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ κα Ειρήνη Αγαπηδάκη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456