Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΈτοιμο το Πρόγραμμα των Πανηγυριών στα χωριά της Σητείας για το καλοκαίρι του 2023 σε Ελληνικά & Αγγλικά!

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Συνεργατικό Δίκτυο Τουρισμού Δήμου Σητείας     είναι ήδη αναρτημένο  το Πρόγραμμα των Γλεντιών / Πανηγυριών στα χωριά της Σητείας για το καλοκαίρι του 2023 σε Ελληνικά & Αγγλικά!   Ξέρετε είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει οργάνωση. Και έγκαιρος προγραμματισμός. Γιατί με τον τρόπο αυτό υπάρχει το “κέρδος” του χρόνου και της μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας για την επίτευξη του όποιου στόχου. Στο παραπάνω πλαίσιο, είναι πολύ όμορφο να λαμβάνεις ένα μήνυμα από...
Stavroula5. June 2023
panigiria-1

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Συνεργατικό Δίκτυο Τουρισμού Δήμου Σητείας     είναι ήδη αναρτημένο  το Πρόγραμμα των Γλεντιών / Πανηγυριών στα χωριά της Σητείας για το καλοκαίρι του 2023 σε Ελληνικά & Αγγλικά!

 

Ξέρετε είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει οργάνωση. Και έγκαιρος προγραμματισμός. Γιατί με τον τρόπο αυτό υπάρχει το “κέρδος” του χρόνου και της μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας για την επίτευξη του όποιου στόχου.
Στο παραπάνω πλαίσιο, είναι πολύ όμορφο να λαμβάνεις ένα μήνυμα από τον Κωστής Λυμπερίου που να σε ενημερώνει ότι είναι έτοιμη η λίστα με τα Γλέντια και τα Πανηγύρια των Χωριών της Σητείας για το Καλοκαίρι του 2023!
Σε Ελληνικά και Αγγλικά!
🎯Οπότε ξεκινάει άμεσα και ένας μηχανισμός ενημέρωσης, και με τη δική σας πολύτιμη συνεισφορά, για να τα διαδώσουμε! Γιατί είναι σημαντικό για τα χωριά μας και τους κατοίκους τους, για τους πολιτιστικούς συλλόγους, για την ενδοχώρα της Σητείας και για τον ταξιδιώτη της περιοχής που θα βιώσει μια δυνατή εμπειρία!
🙏Μπράβο Κωστή και 🙏 ομάδα του ΔΟΚΑΣ, 🙏Μπράβο και στους Πολιτιστικούς Συλλόγους! Το να οργανωθεί, να συντονιστεί και να βγει το πρόγραμμα των γλεντιών είναι κάτι απαιτητικό και έχετε αφιερώσει όλοι/ες σας αρκετές ανθρωποώρες! Ευχαριστούμε! 🙏🙏

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456