Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟ νέος χάρτης του Συλλόγου Ταξί Σητείας – Ένα νέο εργαλείο για τον επισκέπτη της περιοχής

Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ότι οι διάφοροι φορείς της περιοχής μπαίνουν σε μια πιο επισκεπτοκεντρική προσέγγιση των πραγμάτων που κάνουν! Ενέργειες μικρές, που όμως συνολικά με άλλες βοηθούν ώστε ως προορισμός σταδιακά και αθροιστικά να καταφέρνουμε μαζί όμορφα πράγματα! Στο παραπάνω πλαίσιο αξίζει να αναφέρουμε την πρωτοβουλία του συλλόγου ταξί Σητείας να σχεδιάσει, να εκδόσει και να διανείμει αλλά και να υπάρχει προς διάθεση ένας χάρτης της περιοχής με τα σημαντικότερα αξιοθέατα (με τις...
Stavroula5. June 2023
ταχι
Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ότι οι διάφοροι φορείς της περιοχής μπαίνουν σε μια πιο επισκεπτοκεντρική προσέγγιση των πραγμάτων που κάνουν! Ενέργειες μικρές, που όμως συνολικά με άλλες βοηθούν ώστε ως προορισμός σταδιακά και αθροιστικά να καταφέρνουμε μαζί όμορφα πράγματα!
Στο παραπάνω πλαίσιο αξίζει να αναφέρουμε την πρωτοβουλία του συλλόγου ταξί Σητείας να σχεδιάσει, να εκδόσει και να διανείμει αλλά και να υπάρχει προς διάθεση ένας χάρτης της περιοχής με τα σημαντικότερα αξιοθέατα (με τις αντίστοιχες φωτογραφίες) του δήμου Σητείας!
Στα “συν” η αναφορά στο UNESCO Παγκόσμιο Γεωπάρκο Σητείας, που δίνει προστιθέμενη αξία στον προορισμό! 🍾
Εάν έχετε κατάλυμα, κατάστημα εστίασης ή εμπορικό κατάστημα, ας έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους για να προμηθευτείτε αυτό το χάρτη για να αποτελέσετε και εσείς ένα σημείο διανομής του!

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456