Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΣαν σκηνικό θεάτρου το Λιμάνι της Σητείας

    Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν χθες βράδυ την πρώτη Βαρκαρόλα του Σητειακού Καλοκαιριού η οποία ήταν ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα με το εξαιρετικό μουσικό σχήμα του Γιάννη Δοξαστάκη. Οι μουσικές Βαρκαρόλες του καλοκαιριού έχουν μετατρέψει το λιμάνι της Σητείας σαν σκηνικό θεάτρου και το ίδιο το γεγονός σαν μια μοναδική εμπειρία. Εκστασιασμένοι οι ξένοι επισκέπτες βλέπουν να εξελίσσετε μπροστά στα μάτια τους ένα γεγονός που πλέον αποτελεί θεσμό για τα καλοκαίρια μας και το...
Stavroula7. July 2023

 

 

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν χθες βράδυ την πρώτη Βαρκαρόλα του Σητειακού Καλοκαιριού η οποία ήταν ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα με το εξαιρετικό μουσικό σχήμα του Γιάννη Δοξαστάκη.

Οι μουσικές Βαρκαρόλες του καλοκαιριού έχουν μετατρέψει το λιμάνι της Σητείας σαν σκηνικό θεάτρου και το ίδιο το γεγονός σαν μια μοναδική εμπειρία.

Εκστασιασμένοι οι ξένοι επισκέπτες βλέπουν να εξελίσσετε μπροστά στα μάτια τους ένα γεγονός που πλέον αποτελεί θεσμό για τα καλοκαίρια μας και το αποθανατίζουν σε φωτογραφίες που θα πάρουν στις αποσκευές τους για να θυμούνται την ξεχωριστή αυτή πόλη.

 

Πολλά συγχαρητήρια στον Δήμο Σητείας, στον ΔΟΚΑΣ και σε όλους όσους συμβάλουν για τη δημιουργία αυτής της μοναδικής εμπειρίας για ντόπιους και ξένους.

 

Τα επόμενα ραντεβού 6/8 και 6/9.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456