Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικάΟρατή είναι η οικονομική καταστροφή των αγροτών της Κρήτης

Με πρωτοβουλία της ΕΑΣ Σητείας, συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Σητείας, προκειμένου να συντονιστούν οι απαιτούμενες ενέργειες αναφορικά με τις ζημιές που έχουν καταγραφεί σε ελιές και  αμπέλια. Καθοριστικής σημασίας η κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος από τους φορείς της Κρήτης, σε συνεργασία με την επιστημονική επιτροπή που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό στην Περιφέρεια Κρήτης. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρουλάκης Γιάννης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας...
Stavroula8. July 2023

Με πρωτοβουλία της ΕΑΣ Σητείας, συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Σητείας, προκειμένου να συντονιστούν οι απαιτούμενες ενέργειες αναφορικά με τις ζημιές που έχουν καταγραφεί σε ελιές και  αμπέλια. Καθοριστικής σημασίας η κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος από τους φορείς της Κρήτης, σε συνεργασία με την επιστημονική επιτροπή που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρουλάκης Γιάννης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας και εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για αγροτικά θέματα κ. Τσιφετάκης Γιώργος και ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης κ. Ιερωνυμάκης Πρίαμος πρόεδροι αγροτιών συνεταιρισμών και τοπικών κοινοτήτων.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456