Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣε εξέλιξη τα αντιπλημμυρικά έργα στον ποταμό “Παντέλη”

Αυτοψία σε σημείο του ποταμού “Παντένη” στο ύψος του Πισκοκεφάλου όπου εκτελούνται έργα εκβάθυνσης και διαπλάτυνσης του αλλά και δημιουργία γέφυρας, πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας. Πρόκειται για μια από τις πολλές παρεμβάσεις οι οποίες είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και οι οποίες θα διασφαλίσουν την αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης περιοχής όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο...
Stavroula11. July 2023

Αυτοψία σε σημείο του ποταμού “Παντένη” στο ύψος του Πισκοκεφάλου όπου εκτελούνται έργα εκβάθυνσης και διαπλάτυνσης του αλλά και δημιουργία γέφυρας, πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας.

Πρόκειται για μια από τις πολλές παρεμβάσεις οι οποίες είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και οι οποίες θα διασφαλίσουν την αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης περιοχής όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Ανδρουλάκης.

Την ικανοποίηση του για τα άμεσα αντανακλαστικά της Περιφέρειας εξέφρασε ο Δήμαρχος Σητείας ο οποίος τόνισε ότι το αργότερο εντός της τριετίας θα έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολο τους τα αντιπλημμυρικά κατά μήκος του ποταμού “Παντέλη” τα οποία εδώ και χρόνια δημιουργούσαν τα σοβαρά προβλήματα στην πόλη της Σητείας.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456