Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΛύση στο πρόβλημα της άρδευσης των καλλιεργειών στον ΤΟΕΒ Σητείας-Πισκοκεφάλου

Η τοποθέτησης δυο δεξαμενών συγκέντρωσης νερού καθώς και η αντικατάσταση των αρδευτικών δικτύων που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες έρχονται να δώσουν λύση στα σοβαρά προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο ΤΟΕΒ Σητείας-Πισκοκεφάλου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Σητείας-Πισκοκεφάλου κ Γιώργο Ζουριδάκη και μηχανικούς της Τ.Υ. της Περιφέρειας, επισκέφθηκε σήμερα τα σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί οι δεξαμενές αναδεικνύοντας το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για...
Stavroula11. July 2023

Η τοποθέτησης δυο δεξαμενών συγκέντρωσης νερού καθώς και η αντικατάσταση των αρδευτικών δικτύων που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες έρχονται να δώσουν λύση στα σοβαρά προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο ΤΟΕΒ Σητείας-Πισκοκεφάλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Σητείας-Πισκοκεφάλου κ Γιώργο Ζουριδάκη και μηχανικούς της Τ.Υ. της Περιφέρειας, επισκέφθηκε σήμερα τα σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί οι δεξαμενές αναδεικνύοντας το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την στήριξη της αγροτικής οικονομίας. “Είναι ζητούμενο για εμάς να θωρακίσουμε την αγροτική οικονομία της Σητείας με έργα υποδομών και συντήρησης” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Ανδρουλάκης ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του ΤΟΕΒ Σητείας – Πισκοκεφάλου στην πρώτη ενεργειακή κοινότητα όλων των ΤΟΕΒ για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο Δήμαρχος Σητείας σημείωσε ότι είναι προτεραιότητα να προστατεύσουμε τις καλλιέργειες, να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα και να εξοικονομήσουμε και την τελευταία σταγόνα νερού. Η ανταπόκριση της  Περιφέρειας σήμερα αποτυπώνετε με έργα γιατί για πολλά χρόνια χορτάσαμε από λόγια”.

Τις ευχαριστίες του προς όλους όσους βοήθησαν στην επίλυσης στου χρόνιου προβλήματος της άρδευσης του ΤΟΕΒ εξέφρασε ο κ Ζουριδάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456