Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣτον Βαθμό Του Ταξίαρχου προήχθη ο Μανώλης Καζαμίας

 Στον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή έφθασαν οι κρίσεις των αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία και συνεχίζονται σήμερα στους υπολοίπους βαθμούς.   Προήχθη στον βαθμό του ταξίαρχου ο νυν αστυνομικός διευθυντής της Α διεύθυνσης αστυνομίας Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Καζαμίας και αναμένεται η τοποθέτησή του.   Άνθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ μεγάλη εμπειρία -πάνω από 30 χρόνια- στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Χαλκιά. Με την εμπειρία του, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα στην εμπέδωση...
Stavroula19. January 2024
cd3838d116d75948d40ed2956479e8c9-b

 Στον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή έφθασαν οι κρίσεις των αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία και συνεχίζονται σήμερα στους υπολοίπους βαθμούς.

%CE%9A%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CE%BD-scaled

 

Προήχθη στον βαθμό του ταξίαρχου ο νυν αστυνομικός διευθυντής της Α διεύθυνσης αστυνομίας Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Καζαμίας και αναμένεται η τοποθέτησή του.
 

Άνθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ μεγάλη εμπειρία -πάνω από 30 χρόνια- στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Χαλκιά.

Με την εμπειρία του, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας

 

Επίσης προήχθη στο βαθμό του ταξίαρχου εκτός οργανικών θέσεων και αποστρατεύεται ο αστυνομικός διευθυντής κ. Γιάννης Τσακιράκης που υπηρετούσε στην διεύθυνση της Καρπάθου.

Τέλοςο αστυνομικός διευθυντής Κυκλάδων Γεώργιος Βάμβουκας προήχθη στον βαθμό του ταξίαρχου εκτός οργανικών θέσεων και αποστρατεύεται.

https://www.rodiaki.gr/

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456