Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑυτοψία για την διαδικασία εκβάθυνσης στο Λιμάνι της Σητείας

Αυτοψία στη λιμενολεκάνη του κόλπου της Σητείας και βυθομετρήσεις ακριβείας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν μεταβολές μετά τον τελευταίο έλεγχο, πραγματοποιήθηκαν σήμερα από δύτη της εταιρείας η οποία θα αναλάβει την εκβάθυνση και αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών του λιμανιού, απαραίτητη διαδικασία και προϋπόθεση για την υλοποίηση του έργου των πλωτών εξεδρών. “Οι διαδικασίες θα επισπευσθούν ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στο σημαντικό αυτό έργο για τη Σητεία με την καθοδήγηση ειδικών ώστε να έχουμε...
Stavroula22. January 2024

Αυτοψία στη λιμενολεκάνη του κόλπου της Σητείας και βυθομετρήσεις ακριβείας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν μεταβολές μετά τον τελευταίο έλεγχο, πραγματοποιήθηκαν σήμερα από δύτη της εταιρείας η οποία θα αναλάβει την εκβάθυνση και αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών του λιμανιού, απαραίτητη διαδικασία και προϋπόθεση για την υλοποίηση του έργου των πλωτών εξεδρών.

“Οι διαδικασίες θα επισπευσθούν ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στο σημαντικό αυτό έργο για τη Σητεία με την καθοδήγηση ειδικών ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ Μανώλης Αιλαμάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456