Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΗ διάσωση της γάτας

Η ευαισθησία των πολιτών και η ευσυνειδησία της Πυροσβεστικής έσωσαν τη γάτα η οποία βρέθηκε σήμερα το πρωί,  ανεξήγητα, στην οροφή των εγκαταστάσεων του SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΆΚΗΣ. Όπως μας είπαν οι άνδρες της πυροσβεστικής πολλές είναι οι παρόμοιες κλήσεις που δέχεται κατά καιρούς η υπηρεσία η οποία ανταποκρίνεται με προθυμία πάντα και στο πιο περίεργο περιστατικό αποδεικνύοντας την, χωρίς διακρίσεις, ευαισθησία που διαθέτει. Η κυρία που ειδοποίησε σήμερα την πυροσβεστική μας εξέπληξε ευχάριστα λέγοντας μας...
Stavroula22. January 2024

Η ευαισθησία των πολιτών και η ευσυνειδησία της Πυροσβεστικής έσωσαν τη γάτα η οποία βρέθηκε σήμερα το πρωί,  ανεξήγητα, στην οροφή των εγκαταστάσεων του SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΆΚΗΣ.

Όπως μας είπαν οι άνδρες της πυροσβεστικής πολλές είναι οι παρόμοιες κλήσεις που δέχεται κατά καιρούς η υπηρεσία η οποία ανταποκρίνεται με προθυμία πάντα και στο πιο περίεργο περιστατικό αποδεικνύοντας την, χωρίς διακρίσεις, ευαισθησία που διαθέτει.

Η κυρία που ειδοποίησε σήμερα την πυροσβεστική μας εξέπληξε ευχάριστα λέγοντας μας ότι δεν θα μπορούσες να γυρίσει στο σπίτι της αν δεν ήξερε ότι το άτακτο γατάκι δεν είχε απεγκλωβιστεί.

Μπράβο στην κυρία και στους άνδρες τις Πυροσβεστικής.

Τελικά αν και μεγάλο το ύψος, η γάτα το σκασε μόνη της.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456