Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜια ακόμα δημιουργική χρονιά ξεκινά για τις Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Παρά τις δυσκολίες μια ακόμα δημιουργική χρονιά ξεκινά για τις Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με την κοπή της βασιλόπιτας να σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα. Όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το νέο σχεδιασμό με διοίκηση, προπονητές, παιδιά και γονείς να στηρίζουν με κάθε τόπο την σημαντική αυτή προσπάθεια που έχει σαν μοναδικό αποδέκτη τα παιδιά. Ενώ οι συνθήκες στο Δημοτικού Σταδίου Σητείας αυτή τη στιγμή είναι στη χειρότερη τους φάση, η δουλειά που...
Stavroula7. February 2024

Παρά τις δυσκολίες μια ακόμα δημιουργική χρονιά ξεκινά για τις Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με την κοπή της βασιλόπιτας να σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα.

Όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το νέο σχεδιασμό με διοίκηση, προπονητές, παιδιά και γονείς να στηρίζουν με κάθε τόπο την σημαντική αυτή προσπάθεια που έχει σαν μοναδικό αποδέκτη τα παιδιά.

Ενώ οι συνθήκες στο Δημοτικού Σταδίου Σητείας αυτή τη στιγμή είναι στη χειρότερη τους φάση, η δουλειά που γίνεται από την διοίκηση και τους προπονητές είναι καλύτερη από ποτέ και αυτό δίνει στα παιδιά το πιο δυνατό παράδειγμα για τη ζωή τους, ότι όταν θες κάτι πολύ τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει να το καταφέρεις.

Ευχή όλων σύντομα να ξεπεραστούν τα εμπόδια για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας για να αποκτήσουν οι αθλητές της πόλης μας τις αθλητικές εγκαταστασεις που τους αξίζουν.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456