Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΣυνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου από τη Ζήρο

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα των ερευνών για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου από την Ζήρο χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ Γιάννη Δασκαλάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, οι έρευνες θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί προκειμένου να εντοπιστεί ο αγνοούμενος. Στις έρευνες συμμετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ με ιδικά εκπαιδευμένο σκυλί, η ΕΔΕΑΚ με μεγάλο αριθμό εθελοντών και τη συνδρομή drοnes, ο Ερυθρός Σταυρός αλλά και οι οικείοι του αγνοούμενου....
Stavroula8. February 2024

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα των ερευνών για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου από την Ζήρο χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ Γιάννη Δασκαλάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, οι έρευνες θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί προκειμένου να εντοπιστεί ο αγνοούμενος.

Στις έρευνες συμμετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ με ιδικά εκπαιδευμένο σκυλί, η ΕΔΕΑΚ με μεγάλο αριθμό εθελοντών και τη συνδρομή drοnes, ο Ερυθρός Σταυρός αλλά και οι οικείοι του αγνοούμενου.

Να θυμίσουμε ότι ο 87χρονος Γιώργος Ζαχαράκης κάτοικος του οικισμού Καλού Χωριού Ζήρου Σητείας  αγνοείτε από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τους οικείους του τα ίχνη του χάθηκαν από την Κυριακή το βράδυ χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής από τότε .
Ο 87χρονος είναι αδύνατος με ύψος 1,73 με άσπρα μαλλιά και φορούσε μαύρα ρούχα. Από τις πληροφορίες που έχουμε δεν πάσχει από άνοια αλλά ούτε από κάποια ασθένεια.
Παρακαλείτε όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας στο τηλέφωνο 2843022259.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456