Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Σητείας στην συνέλευση αγροτοσυνδικαλιστικών φορέων

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Σητείας κ. Μαυροματάκης Μανώλης, συμμετείχε στην ανοιχτή συνέλευση αγροτοσυνδικαλιστικών φορέων και εκπροσώπων συνεταιρισμών , που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου. Συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα και εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα στην Κρήτη, με ιδιαίτερη και αναλυτική αναφορά στις επιδοτήσεις, στις αποζημιώσεις από την ακαρπία της ελιάς και τον περονόσπορο στα αμπέλια, στο τεράστιο κόστος παραγωγής, στην αναθεώρηση της νέας ΚΑΠ,...
Stavroula9. February 2024
mavromatakis foto

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Σητείας κ. Μαυροματάκης Μανώλης, συμμετείχε στην ανοιχτή συνέλευση αγροτοσυνδικαλιστικών φορέων και εκπροσώπων συνεταιρισμών , που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.

Συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα και εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα στην Κρήτη, με ιδιαίτερη και αναλυτική αναφορά στις επιδοτήσεις, στις αποζημιώσεις από την ακαρπία της ελιάς και τον περονόσπορο στα αμπέλια, στο τεράστιο κόστος παραγωγής, στην αναθεώρηση της νέας ΚΑΠ, στις ελληνοποιήσεις εισαγόμενων προϊόντων, στα κόκκινα δάνεια αγροτών και Συνεταιρισμών, στην αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Αναφέρθηκαν επίσης πολλά άλλα επιμέρους θέματα που αφορούν όλες τις τάξεις του πρωτογενή τομέα, αλλά και το πάγιο αίτημα της αντιμετώπισης της Κρήτης ως νησιωτικής περιοχής.

Με αφορμή την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, συγκροτήθηκε επιτροπή, η οποία θα εκθέσει όσα συζητήθηκαν στη συνέλευση και ανάλογα με τις απαντήσεις του κ. Υπουργού και τις λύσεις που θα δώσει ο κ. Πρωθυπουργός στην αντιπροσωπεία αγροτών στην επικείμενη συνάντηση που έχουν, θα προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις της επιτροπής.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456