Sitiaka is loading for You ...

 

ΚρήτηΣυνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με εκπρόσωπο του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Με την τακτική Ερευνήτρια του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, Γιολάντα Κουλούρη και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, Γιώργο Μαμάκη και Θανάση Κατσαγκόλη, αντίστοιχα, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Γιάννης Ανδρουλάκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρώην Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας & Υδατοκαλλιεργειών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, Κώστας Ντούνας, η Προϊσταμένη Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, Δέσποινα Δρετάκη και η Προϊσταμένη...
Stavroula9. February 2024
1 (1) (2)

Με την τακτική Ερευνήτρια του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, Γιολάντα Κουλούρη και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, Γιώργο Μαμάκη και Θανάση Κατσαγκόλη, αντίστοιχα, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Γιάννης Ανδρουλάκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρώην Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας & Υδατοκαλλιεργειών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, Κώστας Ντούνας, η Προϊσταμένη Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, Δέσποινα Δρετάκη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, Ανδρονίκη Μακρυδάκη.

 

Συζητήθηκαν θέματα συνεργασιών μεταξύ του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Λασιθίου και του Τμήματος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης ΠΕΛ. Ειδικότερα, προτάθηκε ο συντονισμός και η υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Τα σχολεία ‘υιοθετούν΄ χερσαία και παράκτια οικοσυστήματα της Ελλάδας» και Blue Schools project.

 

«Η προώθηση και η διάχυση των αξιών και των δράσεων στήριξης και ευαισθητοποίησης σε θέματα αειφορίας, περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής και δια βίου μάθησης είναι βασικός στόχος των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και θα πρέπει να υιοθετούνται από νεαρή ηλικία, έτσι ώστε να διαμορφώνονται περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένοι ενήλικες», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Γιάννης Ανδρουλάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456