Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ Βασίλισσα του Σητειακού Καρναβαλιού συνάντησε επιτέλους τον Ποσειδώνα της

Η Βασίλισσα του Σητειακού Καρναβαλιού συνάντησε επιτέλους τον Ποσειδώνα της. Το καρναβάλι της Σητείας παρουσιάζει την Βασίλισσα του Καρναβαλιού, Κατερίνα Πασαλάρι, η οποία θα βρεθεί στην πόλη μας για να το ομορφύνει ακόμα περισσότερο και να δώσει έναν πραγματικά βασιλικό αέρα στην Καρναβαλική Παρέλαση της Κυριακής 17 Μαρτίου, συνοδευόμενη από τον Ποσειδώνα της (Μάριο Μαμούτη). Να πούμε ότι η  Κατερίνα Πασαλάρη , κατάγεται από τα Χανιά και ζεί στο Ηράκλειο Κρήτης , έχει στεφθεί ως...
Stavroula4. March 2024
Η Βασίλισσα του Σητειακού Καρναβαλιού συνάντησε επιτέλους τον Ποσειδώνα της.
Το καρναβάλι της Σητείας παρουσιάζει την Βασίλισσα του Καρναβαλιού, Κατερίνα Πασαλάρι, η οποία θα βρεθεί στην πόλη μας για να το ομορφύνει ακόμα περισσότερο και να δώσει έναν πραγματικά βασιλικό αέρα στην Καρναβαλική Παρέλαση της Κυριακής 17 Μαρτίου, συνοδευόμενη από τον Ποσειδώνα της (Μάριο Μαμούτη).
Να πούμε ότι η  Κατερίνα Πασαλάρη , κατάγεται από τα Χανιά και ζεί στο Ηράκλειο Κρήτης , έχει στεφθεί ως Miss Κρήτη το 2016, Miss Hellas το 2021 και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Europe 2023 ,που έλαβε χώρα στον Λίβανο.
Κατάφερε να μπει στην τελική επτάδα και να πάρει τελικά ένα από τα πολυπόθητα στέμματα, ανάμεσα από 28 πανέμορφες κοπέλες από όλο τον κόσμο, ως αναπληρωματική miss Europe 2023.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456