Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΑδυνατεί πλέον να καλύψει τις ανάγκες ύδρευση ο  Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων(ΤΟΕΒ)

    Ανακοινώνεται  στους καταναλωτές του Οργανισμού, ότι λόγω της μεγάλης λειψυδρίας  ο Οργανισμός  για την νέα αρδευτική περίοδο θα δίνει μια φορά την εβδομάδα νερό για άρδευση κήπων και μονοετής καλλιέργειες σε όλη την περιφέρεια του. Επίσης ενημερώνουμε τους επαγγελματίες καταναλωτές μονοετούς καλλιεργειών(π.χ πατάτες ,καλαμπόκι κ.λ.π  )ότι ο ΤΟΕΒ θα αδυνατεί να τους καλύψει τις αρδευτικές τους ανάγκες και για αυτό παρακαλούνται να μην φυτέψουν νέες καλλιέργειες γιατί ο οργανισμός δεν φέρει καμία ευθύνη, ούτε υποχρεούται στην καταβολή αποζημιώσεως...
Stavroula6. April 2024
ksirasia

 

 

Ανακοινώνεται  στους καταναλωτές του Οργανισμού, ότι λόγω της μεγάλης λειψυδρίας  ο Οργανισμός  για την νέα αρδευτική περίοδο θα δίνει μια φορά την εβδομάδα νερό για άρδευση κήπων και μονοετής καλλιέργειες σε όλη την περιφέρεια του.

Επίσης ενημερώνουμε τους επαγγελματίες καταναλωτές μονοετούς καλλιεργειών(π.χ πατάτες ,καλαμπόκι κ.λ.π  )ότι ο ΤΟΕΒ θα αδυνατεί να τους καλύψει τις αρδευτικές τους ανάγκες και για αυτό παρακαλούνται να μην φυτέψουν νέες καλλιέργειες γιατί ο οργανισμός δεν φέρει καμία ευθύνη, ούτε υποχρεούται στην καταβολή αποζημιώσεως για ζημιά που θα υποβληθεί σε κάθε καταναλωτική  καλλιέργεια του.

Ο Πρόεδρος

Γ. Ζουριδάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456