Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΓιάννης Πλακιωτάκης: Με το βλέμμα σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP

Με το βλέμμα σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP είναι πλέον η Σητεία, αφού έδωσε τα διαπιστευτήρια της μετά την εξαιρετική διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το οποίο είναι σε εξέλιξη. Ο Α Αντιπρόεδρος της Βουλής κ Γιάννης Πλακιωτακης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Σητεία  είναι έτοιμη για ακόμα πιο σημαντικές διοργανώσεις. Η αρχή έγινε μετά τη μεγάλη επιτυχία της Ταϊλάνδης, με πρόταση του ίδιου του κ Πλακιωτάκη και η συνέχεια φαίνεται να είναι ακόμα πιο  ενδιαφέρουσα...
Stavroula11. May 2024
IMG_0733

Με το βλέμμα σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP είναι πλέον η Σητεία, αφού έδωσε τα διαπιστευτήρια της μετά την εξαιρετική διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το οποίο είναι σε εξέλιξη.

Ο Α Αντιπρόεδρος της Βουλής κ Γιάννης Πλακιωτακης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Σητεία  είναι έτοιμη για ακόμα πιο σημαντικές διοργανώσεις.

Η αρχή έγινε μετά τη μεγάλη επιτυχία της Ταϊλάνδης, με πρόταση του ίδιου του κ Πλακιωτάκη και η συνέχεια φαίνεται να είναι ακόμα πιο  ενδιαφέρουσα με μια διοργάνωση ακόμα και παγκοσμίου επιπέδου.

Ο κ Πλακιωτάκης σε σημερινή του δήλωση από τον χώρο διεξαγωγής των αγώνων ανέφερε:

“Όταν μετά τη συμμετοχή και τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας SUP του Ναυτικού Ομίλου Σητείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, συζητήσαμε για πρώτη φορά για αυτήν τη διοργάνωση, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τη μεγάλη επιτυχία της, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη, με ρεκόρ συμμετοχών αθλητών, αλλά κυρίως την προοπτική διοργάνωσης διεθνούς ή και παγκοσμίου επιπέδου  στην πόλη μας.

Η Σητεία προσφέρεται, από όλες τις απόψεις, για μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Προσωπικά θα συνεχίζω να στηρίζω τον Ναυτικό Όμιλο, τις αθλήτριες, τους αθλητές, την ομοσπονδία, ώστε τελικά την επόμενη φορά να έχουμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα στην πόλη μας, σε συνεργασία με τον Δήμο, την Περιφέρεια αλλά και όλους τους φορείς, έτσι ώστε το sup να βρει έναν φιλόξενο τόπο στην πόλη της Σητείας”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456