Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣητείαΣε γραφειοκρατικές διαδικασίες και μόνο οφείλεται η καθυστέρηση στην τοποθέτηση της νέας Διοικήτριας στο Νοσοκομείο Σητείας

Θέμα ημερών η τοποθέτηση της νέας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σητείας Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι η αιτία της καθυστέρησης στην τοποθέτηση της νέας Διοικήτριας κας Μαρίας Δαρατσιανού  στο Νοσοκομείο Σητείας όπως μας διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος  Επιστημονικού Συμβουλίου  κ Σολιδάκης Νίκος δίνοντας τέλος στις φήμες για άρνηση της να δεχτεί την θέση. Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο κ Σολιδάκης είχε  ήδη μια πρώτη επαφή με την νέα Διοικήτρια προκειμένου να της μεταφέρει το θετικό κλήμα που υπάρχει...
Stavroula15. January 2020

Θέμα ημερών η τοποθέτηση της νέας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σητείας

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι η αιτία της καθυστέρησης στην τοποθέτηση της νέας Διοικήτριας κας Μαρίας Δαρατσιανού  στο Νοσοκομείο Σητείας όπως μας διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος  Επιστημονικού Συμβουλίου  κ Σολιδάκης Νίκος δίνοντας τέλος στις φήμες για άρνηση της να δεχτεί την θέση.

Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο κ Σολιδάκης είχε  ήδη μια πρώτη επαφή με την νέα Διοικήτρια προκειμένου να της μεταφέρει το θετικό κλήμα που υπάρχει αναμένοντας την άφιξη της και μας διαβεβαίωσε ότι και από την πλευρά της υπάρχουν ανάλογες προθέσεις .

Όπως συνέβη και με τους υπόλοιπους νέους Διοικητές η διαδικασία της τοποθέτηση τους περιελάμβανε περαιτέρω διερεύνηση των απαραίτητων δικαιολογητικών στα βιογραφικά τους γι αυτό και υπήρξε η καθυστέρηση. Η διαδικασία φαίνεται να ολοκληρώνεται έως και την επόμενη  εβδομάδα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456