Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Βρέθηκε ο τρόπος να βοηθηθούν τα οικονομικά του Δήμου Σητείας…”

Βρέθηκε η πηγή!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βρέθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα βοηθηθούν τα οικονομικά του Δήμου Σητείας έτσι ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ανοίξουμε το χρηματοκιβώτιο του αθλητικού σωματίου της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ  σε πρώτη φάση και στη συνέχεια θα περάσουμε στους οικονομικούς θησαυρούς που κρύβουν και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της πόλης μας. Αυτά εκφράζουμε  με ένα τόνο κωμικοτραγικό μετά την συνάντηση που είχαν σήμερα  τα αθλητικά σωματεία της Σητείας  που χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο...
Stavroula17. January 2020
DSC02000

Βρέθηκε η πηγή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρέθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα βοηθηθούν τα οικονομικά του Δήμου Σητείας έτσι ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ανοίξουμε το χρηματοκιβώτιο του αθλητικού σωματίου της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ  σε πρώτη φάση και στη συνέχεια θα περάσουμε στους οικονομικούς θησαυρούς που κρύβουν και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της πόλης μας.

Αυτά εκφράζουμε  με ένα τόνο κωμικοτραγικό μετά την συνάντηση που είχαν σήμερα  τα αθλητικά σωματεία της Σητείας  που χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο  με τον Δήμαρχο Σητείας τον πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ και τους αρμόδιους για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης,  και την οποία  σαν ΣΗΤΕΙΑΚΑ παρακολουθήσαμε.

Ο ΔΟΚΑΣ διερευνά «σοβαρά» το ενδεχόμενο να διεκδικήσει μερίδιο από τα έσοδα των αθλητικών σωματίων προκειμένου να υπάρξει μια ανταποδοτική σχέση .

 

Έχετε άραγε εισιτήρια;

Έχετε άραγε κυλικείο;

Έχετε άραγε διαφημιζόμενους στο γήπεδο;

Έχετε άραγε χορηγούς;

Έχετε άραγε συνδρομές ακαδημιών; και ότι άλλο έχετε να τα βάλουμε κάτω να δούμε τι πρέπει να δώσετε.

 

Μιλάμε για τους αθλητικούς χώρους της Σητείας.

Όχι το γήπεδο-επιχείρηση-ομάδα  της  BAYERN F.C. με ό,τι αυτό συνεπάγεται

 

Και αναρωτιέται κανείς  μιλάμε σοβαρά;

 

Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα της ντροπής και της αγανάκτησης ήταν ιδιαίτερα έντονα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αλλά και μετά.

 

Τυγχάνει να γνωρίζουμε καλά  τις απέλπιδες προσπάθειες που καταβάλουν τα μέλη των Δ.Σ.  των αθλητικών σωματίων προκειμένου να κρατηθούν ζωντανά.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε (μιας και ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης) σε αυτήν την γιγάντια προσπάθεια των ανθρώπων της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με πρωτεργάτη τον πρόεδρο Χάρη Αχλαδιανάκη που πρώτος αυτός, και το γνωρίζουν όλοι καλά, χωρίς δισταγμό,  βγαίνει, στην κυριολεξία, καθημερινά στην “επαιτεία” για να στηρίξει οικονομικά την ομάδα της καρδιάς του η οποία  κάνει κάθε χρόνο φιλότιμες προσπάθειες να διατηρηθεί με αξιώσεις στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο  και βάζει στόχους.

Να σημειωθεί πως αν δεν ήταν ο Κώστας Κοκολάκη δεν θα υπήρχαν αποδυτήρια στο δημοτικό στάδιο, αν δεν ήταν ο  Άρης Αλάτσαρη και ο Μανώλη Αγγελάκη να φροντίσουν για την σίτιση και όχι μόνο των ξένων παιχτών και προπονητών που έχουν περάσει από την ομάδα  δεν θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία.

Το Δ.Σ.  της ΝΙΚΗΣ έχει βάλει κατά καιρούς πολύ   βαθιά το χέρι στην τσέπη  όχι για την επιχείρηση τους αλλά για αυτόν τον αθλητικό χώρο που χρησιμοποιούν καθημερινά  εκατοντάδες  αθλούμενοι, μικροί και μεγάλοι.

Παρόμοιες είναι οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της πόλης με καμία εξαίρεση.

Με αυτόν τον τρόπο τα βγάζουν πέρα οι άνθρωποι των αθλητικών σωματείων της Σητείας.

Με πολύ προσωπική δουλειά και με το χέρι στην τσέπη συνέχεια

 

Και επιμένουν .

Επιμένουν γιατί αυτή η επιμονή για κάποιους είναι μέσα στο DNA τους .

Αυτή η επιμονή για κάποιους σημαίνει στηρίζω τον εγκαταλελειμμένο τόπο μου, σημαίνει το κάνω για τα παιδιά μου .

Κάποιοι πάλι τέτοιου είδους προσπάθειες δεν μπορούν να τις καταλάβουν. Δεν τις έχουν στην ιδιοσυγκρασία τους.

 

Και είναι απλό .

Aν ο οποιοσδήποτε Δήμος ή ο οποιοσδήποτε ΔΟΚΑΣ δεν μπορεί να διατηρήσει ανοιχτούς τους αθλητικούς χώρους ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ  (είναι το λιγότερο που μπορεί να τους προσφέρει) “θα πρέπει να κόψει το λαιμό του” να το κάνει και όχι να ζητά από τα σωματεία  που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας  να συνεισφέρουν οικονομικά  

Ευτυχώς που όλες αυτές οι φαεινές ιδέες περί ανταποδοτικών θα μείνουν μόνο σε συζητήσεις.

Γιατί τελικά δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει όπως είπε και ο Δήμαρχος.

“Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και εγώ  έχω την ευθύνη των τελικών αποφάσεων”.

Αναμένουμε.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456