Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΣητεία1η ημέρα σεμιναρίου ΓΕΩΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΓΕΩΠΑΡΚΑ

Ο Δήμος Σητείας σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και την οργανωτική υποστήριξη του Ο.Α.Σ. Α.Α.Ε. ΟΤΑ διοργανώνουν δύο εργαστήρια (workshops) στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2020, με θέμα την ανάπτυξη του Γεωτουρισμού στην περιοχή του Γεωπάρκου. Στην έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου ο συντονιστής του Γεωπαρκου Σητείας κ Περάκης Βαγγέλης έκανε αναφορά  τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης στο Γεωπάρκο. Ο κ Γιώργος Τσακαλάκης ιδιοκτήτης οικοτουριστικών δραστηριοτήτων μίλησε για τις πρότυπες...
Stavroula17. January 2020

Ο Δήμος Σητείας σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και την οργανωτική
υποστήριξη του Ο.Α.Σ. Α.Α.Ε. ΟΤΑ διοργανώνουν δύο εργαστήρια (workshops) στις 17 και 18
Ιανουαρίου 2020, με θέμα την ανάπτυξη του Γεωτουρισμού στην περιοχή του Γεωπάρκου.

Στην έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου ο συντονιστής του Γεωπαρκου Σητείας κ Περάκης Βαγγέλης έκανε αναφορά  τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης στο Γεωπάρκο.

Ο κ Γιώργος Τσακαλάκης ιδιοκτήτης οικοτουριστικών δραστηριοτήτων μίλησε για τις πρότυπες δράσεις ανάπτυξης του οικοτουρισμού.

Η κα Αιλαμάκη Στέλλα ιδιοκτήτρια οικοτουριστικών καταλυμάτων αναφέρθηκε στις πρότυπες δράσεις ανάπτυξης του οικοτουρισμού στη Σητεία.

Το δεύτερο μέρος  του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο  18 Ιανουαρίου, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ, απευθύνεται σε συλλογικούς φορείς (σε ανέργους, πολιτιστικούς συλλόγους, ορειβατικούς συλλόγους, περιβαλλοντικές οργανώσεις κ.α.)

Θα ακολουθήσει κοινή εκδρομή την Κυριακή  19 Ιανουαρίου 2020 για όλους τους συμμετέχοντες σε περιοχές του Γεωπάρκου καθώς και σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη περιοχή, διαθέτουν το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας και αποτελούν καλές πρακτικές επιχειρηματικότητας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456