Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΚαι νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση στον φετινό προγραμματισμό των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, οι προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι του προγραμματισμού και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων είναι ανοιχτοί σε κάθε νέα ιδέα. Με πρωτοβουλία της τοπικής κοινότητας Σητείας πραγματοποιήθηκε ακόμα μια συνάντηση με όλους τούς ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους για να βγει το τελικό πλάνο. ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ Άρης Αλάτσαρης  τονίζει ότι ο στόχος είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε η Σητεία να αποτελέσει αποκριάτικο προορισμό για ακόμα...
Stavroula21. January 2020

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, οι προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι του προγραμματισμού και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων είναι ανοιχτοί σε κάθε νέα ιδέα.

Με πρωτοβουλία της τοπικής κοινότητας Σητείας πραγματοποιήθηκε ακόμα μια συνάντηση με όλους τούς ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους για να βγει το τελικό πλάνο. ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ Άρης Αλάτσαρης  τονίζει ότι ο στόχος είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε η Σητεία να αποτελέσει αποκριάτικο προορισμό για ακόμα μια χρονιά.

Επικοινωνήστε με τούς διοργανωτές και μέσω της σελίδας των καρναβαλικών εκδηλώσεων και δώστε τη συμμετοχή και τις ιδέες σας.

fb Καρναβάλι 2020 Σητείας – Carnival 2020 Sitia

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456