Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜανώλης Παπανικολάου:Πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι

Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείο Σητείας δια στόματος του προέδρου του κ Παπανικολάου Μανώλη για την πορεία των διαδικασιών με φόντο την εγκατάσταση της νέας υποδιοικήτριας στο Νοσοκομείο Σητείας. Μεγάλο είναι το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων το οποίο έχει μετακυλιστεί στον σύλλογο τον τελευταίο καιρό και αυτό εντάθηκε  και με την έλλειψη διοίκησης του Νοσοκομείου. Ποσό μπορεί να διαρκέσει αυτή η εκκρεμότητα και με ποιο τρόπο μπορεί να δοθεί...
Stavroula28. January 2020

Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείο Σητείας δια στόματος του προέδρου του κ Παπανικολάου Μανώλη για την πορεία των διαδικασιών με φόντο την εγκατάσταση της νέας υποδιοικήτριας στο Νοσοκομείο Σητείας.

Μεγάλο είναι το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων το οποίο έχει μετακυλιστεί στον σύλλογο τον τελευταίο καιρό και αυτό εντάθηκε  και με την έλλειψη διοίκησης του Νοσοκομείου.

Ποσό μπορεί να διαρκέσει αυτή η εκκρεμότητα και με ποιο τρόπο μπορεί να δοθεί έστω μια προσωρινή λύση όπως προτείνει ο σύλλογος .

Είναι επιτακτική η ανάγκη το νοσοκομείο να περάσει επιτέλους στην κανονικότητα και να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456