Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜάρω Νικητάκη πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Σητείας :Μια δύσκολη χρονιά έφυγε ελπίζουμε σε μια καινούρια καλύτερη

Παρουσία ολόκληρου του Δ.Σ. και σε στενό οικογενειακό κύκλο ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας έκοψε την πίτα του και ευχήθηκε στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας  υγεία και δύναμη για το νέο χρόνο. Χωρίς να τρέφουν αυταπάτες και συνηθισμένοι στα δύσκολα θα το παλέψουν και αυτή τη χρονιά, εξάλλου έχουν συνηθίσει στα δύσκολα, όπως είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Συλλόγου Μάρω Νικητάκη. Στηριζόμενη η αγορά μας στον πρωτογενή τομέα, και μετά την άσχημη πορεία στην παραγωγή...
Stavroula29. January 2020

Παρουσία ολόκληρου του Δ.Σ. και σε στενό οικογενειακό κύκλο ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας έκοψε την πίτα του και ευχήθηκε στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας  υγεία και δύναμη για το νέο χρόνο.

Χωρίς να τρέφουν αυταπάτες και συνηθισμένοι στα δύσκολα θα το παλέψουν και αυτή τη χρονιά, εξάλλου έχουν συνηθίσει στα δύσκολα, όπως είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Συλλόγου Μάρω Νικητάκη.

Στηριζόμενη η αγορά μας στον πρωτογενή τομέα, και μετά την άσχημη πορεία στην παραγωγή του λαδιού, θα περάσει μια ακόμα δύσκολη χρονιά για τους επαγγελματίες της περιοχής  γι αυτό είναι υποχρέωση όλων μας να τους  στηρίξουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ο τυχερός της βραδιάς πετυχαίνοντας  το φλουρί ήταν ο σύζυγος της προέδρου κ Γιώργος Νικητάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456