Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Γιώργος και ο Παναγιώτης ανέβασαν τη Σητεία ψηλά και συνεχίζουν

Τα μαθηματικά για αυτούς είναι ένα παιχνίδι. Τα μαθηματικά για αυτούς δεν είναι μόνο νούμερα είναι ένας ολόκληρος κόσμος που θέλουν να ανακαλύψουν. Σε κάθε διαγωνισμό που συμμετέχουν ο στόχος τους είναι  να το ευχαριστηθούν. Με τις διακρίσεις τους κάνουν υπερήφανους τούς φίλους τούς, τούς συμμαθητές τούς, το σχολείο τούς, μια ολόκληρη πόλη μα πάνω από όλα τούς γονείς τούς. Είναι τα παιδιά εκείνα που δείχνουν τον δρόμο και στα υπόλοιπα, παραδείγματα προς μίμηση. Ο...
Stavroula20. February 2020

Τα μαθηματικά για αυτούς είναι ένα παιχνίδι. Τα μαθηματικά για αυτούς δεν είναι μόνο νούμερα είναι ένας ολόκληρος κόσμος που θέλουν να ανακαλύψουν. Σε κάθε διαγωνισμό που συμμετέχουν ο στόχος τους είναι  να το ευχαριστηθούν.

Με τις διακρίσεις τους κάνουν υπερήφανους τούς φίλους τούς, τούς συμμαθητές τούς, το σχολείο τούς, μια ολόκληρη πόλη μα πάνω από όλα τούς γονείς τούς.

Είναι τα παιδιά εκείνα που δείχνουν τον δρόμο και στα υπόλοιπα, παραδείγματα προς μίμηση.

Ο Παναγιώτης Κουφάκης από την  Γ΄ τάξη  του Γυμνάσιου Χανδρά και ο Γιώργος Σφενδουράκης από την Β΄ τάξη Λυκείου του ΓΕΛ Σητείας  είναι οι Σητειακοί μαθητές, οι μοναδικοί από ολόκληρο το Νομό Λασιθίου,  που διακρίθηκαν στον 80ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών  « ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και θα συμμετέχουν στην 37η Εθνική  Μαθηματική Ολυμπιάδα  «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» το Σάββατο 22  Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ τους συνάντησαν και τούς ευχήθηκαν όλοι οι στόχοι  στη ζωή τούς  να επιτευχθούν.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456