Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣητείαΔράση ενημέρωσης για ασφαλή οδήγηση

Σε συνέχεια της δράσης των ημερών των Χριστουγέννων και στο  πλαίσιο ενός γενικότερου σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Αστυνομική διεύθυνση Λασιθίου σε συνεργασία με τον συνεταιρισμό φαρμακοποιών, του οποίου είναι και  χορηγία τα  αλκοολόμετρα που δίδονται στους οδηγούς , επιχειρείται εκστρατεία ενημέρωσης για ασφαλή οδήγηση  η οποία εντείνεται τις ημέρες των εορτών.   Ο ίδιος ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητεία κ. Γιώργος Μάλλιος συνοδευόμενος από αστυνομικά όργανα ενημέρωσαν διερχόμενους οδηγούς οχημάτων και μηχανών.   Post Views: 644
Stavroula20. February 2020

Σε συνέχεια της δράσης των ημερών των Χριστουγέννων και στο  πλαίσιο ενός γενικότερου σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Αστυνομική διεύθυνση Λασιθίου σε συνεργασία με τον συνεταιρισμό φαρμακοποιών, του οποίου είναι και  χορηγία τα  αλκοολόμετρα που δίδονται στους οδηγούς , επιχειρείται εκστρατεία ενημέρωσης για ασφαλή οδήγηση  η οποία εντείνεται τις ημέρες των εορτών.

 

Ο ίδιος ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητεία κ. Γιώργος Μάλλιος συνοδευόμενος από αστυνομικά όργανα ενημέρωσαν διερχόμενους οδηγούς οχημάτων και μηχανών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456