Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣητεία: Προορισμός χαράς και κεφιού

Οι “Άγγελοι και οι Δαίμονες” έβαλαν φωτιά στην “Λευκή Νύχτα” της Σητείας και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης έχει καταφέρει να καθιερώσει στη συνείδηση του κόσμου   αυτή τη νύχτα σαν σημείο αναφοράς των ετήσιων εκδηλώσεων. Ζογκλέρ – μάγοι  – ακροβάτες – διαγωνισμός χορού – ποδηλατοδρομία & διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης ποδηλάτη –  Παραδοσιακές Χυλοπίτες & τηγανίτες και φυσικά Σούπερ εκπτώσεις και κεράσματα. Όλα αυτά χώρεσαν μέσα σε μια μόνο βραδιά, όλα αυτά προσφορά από τον Εμπορικό...
Stavroula1. March 2020

Οι “Άγγελοι και οι Δαίμονες” έβαλαν φωτιά στην “Λευκή Νύχτα” της Σητείας και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης έχει καταφέρει να καθιερώσει στη συνείδηση του κόσμου   αυτή τη νύχτα σαν σημείο αναφοράς των ετήσιων εκδηλώσεων.

Ζογκλέρ – μάγοι  – ακροβάτες – διαγωνισμός χορού – ποδηλατοδρομία & διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης ποδηλάτη –  Παραδοσιακές Χυλοπίτες & τηγανίτες και φυσικά Σούπερ εκπτώσεις και κεράσματα. Όλα αυτά χώρεσαν μέσα σε μια μόνο βραδιά, όλα αυτά προσφορά από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης στους Σητειακούς και τους επισκέπτες οι συμμετοχή των οποίων φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που έχουν καταφέρει να κάνουν τη Σητεία προορισμό χαράς και κεφιού.

 

-απολαύστε υπέροχα στιγμιότυπα από το φακό του μοναδικού Derek Boyd

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456