Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΚαι επίσημα πλέον ο Πανοσιολογιώτατος Αμβρόσιος Σκαρβέλης αναλαμβάνει Ηγούμενος της Μονής Τοπλού.

Σε ανακοίνωση του το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφέρει ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τον Μητροπολίτη Ιεραπτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και τον Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Σκαρβέλη και τον συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα. Λίγες ημέρες μολις μετά την χειροτονία του σε Αρχιμανδρίτη και αφού ανέλαβε τη θέση του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, γνωστοποιήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο Πανοσιολογιώτατος Αμβρόσιος Σκαρβέλης αναλαμβάνει και Ηγούμενος της Μονής Τοπλού.   Η...
Stavroula2. March 2020
amvrosios
Σε ανακοίνωση του το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφέρει ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τον Μητροπολίτη Ιεραπτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και τον Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Σκαρβέλη και τον συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα.
Λίγες ημέρες μολις μετά την χειροτονία του σε Αρχιμανδρίτη και αφού ανέλαβε τη θέση του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, γνωστοποιήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο Πανοσιολογιώτατος Αμβρόσιος Σκαρβέλης αναλαμβάνει και Ηγούμενος της Μονής Τοπλού.

 

Η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναφέρει:
“Ἡ Α. Θ. Παναγιότης ὁ Πατριάρχης, ἐδέξατο εἰς ἀκρόασιν:Τόν Σεβ. Μητροπολίτην Ἱεραπύτνης καί Σητείας κ. Κύριλλον, συ­νο­δευόμενον ὑπό τοῦ Πανοσιολ. Ἀρχιμανδρίτου κ. Ἀμβροσίου Σκαρ­βέλη, Πρωτοσυγκέλλου αὐτοῦ, ᾧτινι συνεχάρη πατρικῶς ἐπί τῇ ἀνα­λήψει τῶν πολυευθύνων διοικητικῶν αὐτοῦ καθηκόν­των ὡς νέου Ἡγου­μένου τῆς Ἱ. Πατριαρχικῆς καί Σταυροπηγιακῆς Μονῆς Παναγίας Ἀκρω­τη­ριανῆς καί Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου Τοπλοῦ Σητείας”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456