Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΕυχαριστήριο των Εταιρειών Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε. και Κτήμα Τοπλού Α.Ε. για τη Detrop 2020

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν οι Εταιρείες BioSitia S.A. και Κτήμα Τοπλού ΑΕ τη συμμετοχή τους στη Detrop 2020, τη μεγαλύτερη Έκθεση τροφίμων και ποτών των Βαλκανίων που διεξήχθη στις 22-24 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Η ΒΙΟ-Καλλιεργητές Σητείας ΑΕ, έχοντας ήδη παρουσία σε αγορές του εξωτερικού, συμμετείχε στην έκθεση, συνεχίζοντας την προσπάθεια της για ποιοτική και αποτελεσματική προώθηση των ελληνικών προϊόντων  γαστρονομικής κουλτούρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων, όπου...
Stavroula4. March 2020
efxar.toplu

Η ΒΙΟ-Καλλιεργητές Σητείας ΑΕ, έχοντας ήδη παρουσία σε αγορές του εξωτερικού, συμμετείχε στην έκθεση, συνεχίζοντας την προσπάθεια της για ποιοτική και αποτελεσματική προώθηση των ελληνικών προϊόντων  γαστρονομικής κουλτούρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων, όπου διαπιστώθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δημιουργώντας σημαντικές προοπτικές για το κλείσιμο νέων συμφωνιών και την επέκταση του δικτύου των Εταιρειών μας στη διεθνή και εγχώρια αγορά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα της “ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε.”, το φημισμένο και πολυβραβευμένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Σητεία Λασιθίου Κρήτης της σειράς “Toplou Monastery” που έχει ήδη εδραιωθεί στην αγορά, ενώ φέτος παρουσίασε το καινοτόμο προϊόν της ατομικής Μερίδας των 10 & 20ml, όπως επίσης τη νέα σειρά Ελαιώνας σε συσκευασία PET και το premium ελαιόλαδο Θεῖον Έλαιον”, ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας με αυξημένες πολυφενόλες, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει την πραγματική ωφέλιμη αξία του ελαιόλαδου στον άνθρωπο.

Επίσης, οι επισκέπτες των περιπτέρων μας φέτος στη Detrop είχαν την ιδιαίτερη τύχη να είναι από τους πρώτους που είδαν και δοκίμασαν τη νέα γκάμα κρασιών του Οινοποιείου της ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ Α.Ε.. Το «ΑΜΑΡΑΝΤΟΝ» ένα υπέροχο ροζέ με δροσερή γεύση και εξαίσια αρώματα, το «ΓΕΡΤΟ» από τη μοναδική λευκή κρητική ποικιλία «Θραψαθήρι», ο παραδοσιακός εξαιρετικός γλυκύς οίνος «ΦΙΛΟΘΕΟΣ » το «ΣΑΜΩΝΙΟ» από τη διεθνώς καταξιωμένη μεσογειακή ποικιλία «Ασύρτικο» και το «101 ΠΟΡΤΕΣ» ένα βελούδινο κρασί παλαίωσης της διεθνούς ερυθράς ποικιλίας Syrah από την καλλιέργεια των βιολογικών αμπελώνων της Μονής, απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και άφησαν στους επισκέπτες, επαγγελματίες και οινόφιλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, τις εξαιρετικές κριτικές και τον ενθουσιασμό σας. Δείξατε την εμπιστοσύνη σας για μια ακόμα φορά, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές μας να αποδώσουμε την πραγματική αξία και θέση των Κρητικών προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.

Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO που διεξάγεται στις 16-18 Μαΐου στο Metropolitan Expo και σας περιμένουμε στο Hall 1 / Περίπτερο DO1.08 να γνωριστούμε και να γευτείτε τα εξαιρετικά προϊόντα μας!

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456