Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπα“Δεν θα έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την υγεία της οικογένειας και των συμπολιτών μου” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Σητειακός φοιτητής που επέστρεψε στην οικογένεια του από την Πάτρα.

Ο Γιώργος Κοκκινάκης είναι στο τρίτο έτος των σπουδών του στο Πολυτεχνείο Πάτρας στο τμήμα Χημικών Μηχανικών. Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην οικογένεια του στη Σητεία μιας και μετά τα τελευταία γεγονότα φαίνεται η σπουδαστική χρονιά να ολοκληρώνεται πρόωρα. Με αίσθημα ευθύνης και χωρίς κανένα περιθώριο δεύτερης σκέψης  έχει επιβάλει τον εαυτό του υπό περιορισμό για δυο και πλέον εβδομάδες γιατί δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο την οικογένεια και τους συμπολίτες του. Το...
Stavroula24. March 2020

Ο Γιώργος Κοκκινάκης είναι στο τρίτο έτος των σπουδών του στο Πολυτεχνείο Πάτρας στο τμήμα Χημικών Μηχανικών.

Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην οικογένεια του στη Σητεία μιας και μετά τα τελευταία γεγονότα φαίνεται η σπουδαστική χρονιά να ολοκληρώνεται πρόωρα.

Με αίσθημα ευθύνης και χωρίς κανένα περιθώριο δεύτερης σκέψης  έχει επιβάλει τον εαυτό του υπό περιορισμό για δυο και πλέον εβδομάδες γιατί δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο την οικογένεια και τους συμπολίτες του.

Το μήνυμα αυτού του νέου ανθρώπου είναι αυτό που πρέπει να μεταδώσουμε παντού και η συμπεριφορά του να είναι το παράδειγμα για όλους μας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456