Sitiaka is loading for You ...

 

ΕλλάδαΓια πρώτη φορά η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη

Για πρώτη φορά η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και την ηλεκτρονική πλατφόρμα e: Presence, με την κυβέρνηση να στέλνει για μία ακόμη φορά ένα μήνυμα πρόληψης και προστασίας από την εξάπλωση της πανδημίας του νέου κορωνοϊου COVID-19.    O Λασιθιώτης Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, έστειλε κι αυτός το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες από την τηλεδιάσκεψη.   «Συνεδρίαση Υπουργικού Συμβουλίου...
Stavroula24. March 2020
thlediaskech ypurgiku symbuliu
Για πρώτη φορά η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και την ηλεκτρονική πλατφόρμα e: Presence, με την κυβέρνηση να στέλνει για μία ακόμη φορά ένα μήνυμα πρόληψης και προστασίας από την εξάπλωση της πανδημίας του νέου κορωνοϊου COVID-19. 
 
O Λασιθιώτης Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, έστειλε κι αυτός το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες από την τηλεδιάσκεψη.
 
«Συνεδρίαση Υπουργικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης. Το Κράτος δουλεύει…είναι εδώ για όλους εσάς…εσείς ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456