Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔεν τηρούνται τα προβλεπόμενα στις ουρές των τραπεζών

Μεγάλες ουρές και συνωστισμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες  στις τράπεζες. Και ενώ καθημερινά δίνεται  μεγάλη μάχη για να αποφεύγονται οι συναθροίσεις και  ο συνωστισμός, το γεγονός ότι παραμένουν ανοιχτές οι τράπεζες  έρχεται να αποτελέσει μελανό σημείο στη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19. Μεγάλες οι ουρές κυρίως από συνταξιούχους σήμερα χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις σε πολλές περιπτώσεις ούτε  και τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας όπως η χρήση μάσκας και γάντια...
Stavroula31. March 2020

Μεγάλες ουρές και συνωστισμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες  στις τράπεζες.

Και ενώ καθημερινά δίνεται  μεγάλη μάχη για να αποφεύγονται οι συναθροίσεις και  ο συνωστισμός, το γεγονός ότι παραμένουν ανοιχτές οι τράπεζες  έρχεται να αποτελέσει μελανό σημείο στη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19.

Μεγάλες οι ουρές κυρίως από συνταξιούχους σήμερα χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις σε πολλές περιπτώσεις ούτε  και τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας όπως η χρήση μάσκας και γάντια σε συνδυασμό και με τον βροχερό καιρό η παραμονή στο πεζοδρόμιο  ανθρώπων μεγάλης ηλικίας είναι τουλάχιστον απαράδεχτη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456