Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑυτοί είναι οι δικοί μας Ήρωες

Είναι οι άνθρωποι της δομής Βοήθεια στο Σπίτι που σε αυτές τις δύσκολες εποχές  χωρίς κανένα δισταγμό συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τον ίδιο ακριβός τρόπο. Είναι οι άνθρωποι που δίνουν αγάπη και φροντίδα σε όσους το έχουν ανάγκη σε όλο το εύρος του Δήμου. Αυτοί είναι το κουράγιο των ανθρώπων που ζουν στις απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας μας. Η εβδομαδιαία τους επίσκεψη είναι η ελπίδα για τους κατοίκους των έρημων ποια χωριών...
Stavroula2. April 2020

Είναι οι άνθρωποι της δομής Βοήθεια στο Σπίτι που σε αυτές τις δύσκολες εποχές  χωρίς κανένα δισταγμό συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τον ίδιο ακριβός τρόπο.

Είναι οι άνθρωποι που δίνουν αγάπη και φροντίδα σε όσους το έχουν ανάγκη σε όλο το εύρος του Δήμου. Αυτοί είναι το κουράγιο των ανθρώπων που ζουν στις απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας μας.

Η εβδομαδιαία τους επίσκεψη είναι η ελπίδα για τους κατοίκους των έρημων ποια χωριών οι οποίοι τους θεωρούν οικογένεια τους.

Η Στέλλα η παλαιότερη υπάλληλος της δομής εξυπηρετεί τούς ανθρώπους αυτούς 20 και πλέον χρόνια.

Βρεθήκαμε κοντά σε μια από τις τέσσερις  ομάδες της δομής Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Σητείας και καταλάβαμε τη σημαντικότητα  και την ανεκτίμητη προσφορά των ανθρώπων αυτών.

 

Η Στέλλα Εικοσιπεντάκη, Ο Γιώργος Ζαχαράκης και η Αργυρό Παπαδάκη είναι οι δικοί μας Ήρωες.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456