Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ…

Έχει περάσει ένας χρόνος από τις δημοτικές εκλογές του 2019. Η Σητειακή λαϊκή εντολή εκφραζόμενη μέσα από το αποτέλεσμα των εκλογών μοίρασε τους ρόλους και καθόρισε τις αρμοδιότητες προς όλους τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στις εκλογές. Υποχρέωση όλων μας είναι η αποδοχή της θέλησης των πολιτών και ο σεβασμός των δικαιωμάτων όλων των παρατάξεων καθώς και η συνεπής και συνετή άσκηση των καθηκόντων μας. Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στα παραπάνω αποφασίσαμε να κινηθούμε έχοντας χαράξει δύο κατευθύνσεις....
Stavroula6. June 2020
Θοδωρής-Πατεράκης
Έχει περάσει ένας χρόνος από τις δημοτικές εκλογές του 2019.
Η Σητειακή λαϊκή εντολή εκφραζόμενη μέσα από το αποτέλεσμα των εκλογών μοίρασε τους ρόλους και καθόρισε τις αρμοδιότητες προς όλους τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στις εκλογές.
Υποχρέωση όλων μας είναι η αποδοχή της θέλησης των πολιτών και ο σεβασμός των δικαιωμάτων όλων των παρατάξεων καθώς και η συνεπής και συνετή άσκηση των καθηκόντων μας.
Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στα παραπάνω αποφασίσαμε να κινηθούμε έχοντας χαράξει δύο κατευθύνσεις.
Πρώτον να ανταποκριθούμε στον ρόλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης καταθέτοντας προτάσεις , στηρίζοντας την δημοτική αρχή σε κρίσιμες για τον τόπο αποφάσεις , κάνοντας εποικοδομητική κριτική , αλλά και ασκώντας έλεγχο στις ενέργειες και στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής αναδεικνύοντας τις αστοχίες , υπερβάσεις αλλά και καταστρατηγήσεις της νομιμότητας και της ηθικής.
Δεύτερον τιμώντας τους ψηφοφόρους μας , όχι μόνο αυτών των εκλογών , αλλά και όλων εκείνων των εκλογών που είχαμε παρουσία , σεβόμενοι όμως και τους εαυτούς μας , στηρίζουμε και αναδεικνύουμε το έργο που είχαμε παράξει μη αφήνοντας κανένα να το αμαυρώσει η να το καπηλευτεί.
Αυτό θα κάνομε και στο μέλλον.
Δυστυχώς όμως η νέα Δημοτική Αρχή , διαψεύδοντας το όνομα του συνδυασμού της , απέδειξε από την πρώτη στιγμή ότι επιδιώκει την ρήξη χρησιμοποιώντας αντιδημοκρατικές και ανήθικες μεθόδους.
Μεθοδεύσει τον αποκλεισμό μας από τις σπουδαιότερες επιτροπές του Δήμου ,την Οικονομική και την Ποιότητας Ζωής.
Νόθευσε την λαϊκή ετυμηγορία εξαγοράζοντας δημοτικό σύμβουλο της παράταξης μας με αντάλλαγμα την θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΣ.
Για όσους δεν γνωρίζουν , με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα και τον αριθμό συμβούλων η παράταξη μας εξέλεγε από ένα μέλος στις παραπάνω επιτροπές.
Με την ανεξαρτητοποίηση που μεθοδεύτηκε στερήθηκε τις θέσεις αυτές προς όφελος του συνδυασμού του δημάρχου.
Η μεθόδευση είναι προφανής διότι εκτός από το όφελος, η ανεξαρτητοποίηση έγινε πριν την πρώτη συνεδρίαση που θα καθόριζε την εκλογή αυτή.
Ακολούθησαν αποκλεισμοί και από άλλες επιτροπές , αλαζονική αντιμετώπιση από τον δήμαρχο και τους εκ μεταγραφής αντιδημάρχους , τον δοτό πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ , απειλές , ύβρεις.
Αναφέρουμε χαρακτηριστικά εκφράσεις όπως:
Δεν θα βρείτε ούτε την ψήφο σας , ανισόρροποι, βλάκα , εκτελούν συμβόλαια, λαμόγια , ψεύτες , ανίκανοι , έχετε λαλήσει.
Κόπτονται για την νομιμότητα ενώ ο ένας εκ των μεταγραφής αντιδημάρχων , έχει αναγάγει την ανομία σε επιστήμη.
Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς στις απόψεις μας , στις υποχρεώσεις μας και στα δικαιώματα μας.
Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι θεμελιώδης για την δημοκρατία και ελπίζουμε να το αντιληφθούν και οι υπόλοιπες εν αδράνεια παρατάξεις.
Δημοκρατία σημαίνει πλήρης διαφάνεια και όλα στο φως !
Σητεία Μπροστά

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456