Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤα αιτήματα δόθηκαν “Τώρα είναι η ώρα των πράξεων”

Υπό τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη στον Δήμο  Σητείας. Παρόντες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, οι Αντιδήμαρχοι Σητείας Ελένη Πλατανάκη, Γιάννης Παπαδάκης, Νίκος Μακρυνάκης και Γιώργος Αιλαμάκης, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Νίκος Κουρουπάκης και Θοδωρής Πατεράκης , ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Σητείας Μιχάλης Αντωνιδάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Σταύρος Συλλιγαρδάκης , ο περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου Κωνσταντίνος Ξενικάκης....
Stavroula7. June 2020
o plakiotakhw sto dhmo

Υπό τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη στον Δήμο  Σητείας. Παρόντες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, οι Αντιδήμαρχοι Σητείας Ελένη Πλατανάκη, Γιάννης Παπαδάκης, Νίκος Μακρυνάκης και Γιώργος Αιλαμάκης, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Νίκος Κουρουπάκης και Θοδωρής Πατεράκης , ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Σητείας Μιχάλης Αντωνιδάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Σταύρος Συλλιγαρδάκης , ο περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου Κωνσταντίνος Ξενικάκης.

Υπόμνημα με τα χρονιζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή παρέδωσε στον υπουργό ο Δήμαρχος Σητείαw κ Γιώργoς Ζερβάκης με προτεραιότητες:

-ΒΟΑΚ και ΝΟΑΚ

-εγγειοβελτιωτικά έργα

-παραχώρηση παλιού επαρχείου Σητείας

-λιμάνι

-στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας

-ενίσχυση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών γραμμών

-ενίσχυση του Νοσοκομείου

-αξιοποίηση  ΠΟΠ ελαιολάδου Σητείας

 

“Η καλή συνεργασία που υπάρχει με το δήμο, θα γίνει στενότερη για να γίνουν γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις στην επίλυση των πολλών προβλημάτων της περιοχής” υπογράμμισε ο κ Πλακιωτάκης ενώ κλείνοντας την τοποθέτηση του είπε χαρακτηριστικά  “Τώρα είναι η ώρα των πράξεων”

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456