Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΖητούν την επαναφορά του ιστορικού ονόματος “Τουρτούλοι”

Λαϊκή συνέλευση προκαλεί η τοπική κοινότητα Αγίου Γεωργίου (Τουρτούλοι)με πρόσκληση σε κάθε καταγόμενο συντοπίτη του χωριού αλλά και στον Δήμαρχο Σητείας προκειμένου να παρευρεθούν στην διαδικασία συζήτησης και απόφασης επαναφοράς του ονόματος “Τουρτούλοι”. Η πρόσκληση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του χωριού κ Κώστας Πουλάκης μεταξύ άλλων αναφέρει: Προσκαλεί τους καταγόμενους από το χωριό Αγ. Γεώργιο (Τουρτούλους) ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας σε Λαϊκή Συνέλευση , την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 8μ.μ. στον αύλειο...
Stavroula12. June 2020

Λαϊκή συνέλευση προκαλεί η τοπική κοινότητα Αγίου Γεωργίου (Τουρτούλοι)με πρόσκληση σε κάθε καταγόμενο συντοπίτη του χωριού αλλά και στον Δήμαρχο Σητείας προκειμένου να παρευρεθούν στην διαδικασία συζήτησης και απόφασης επαναφοράς του ονόματος “Τουρτούλοι”.

Η πρόσκληση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του χωριού κ Κώστας Πουλάκης μεταξύ άλλων αναφέρει: Προσκαλεί τους καταγόμενους από το χωριό Αγ. Γεώργιο (Τουρτούλους) ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας σε Λαϊκή Συνέλευση , την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 8μ.μ. στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου με μοναδικό θέμα τη μετονομασία του οικισμού μας ( ΟΧΙ της Κοινότητας) και την επαναφορά της ιστορικής ονομασίας ΤΟΥΡΤΟΥΛΟΙ.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456