Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαH “απουσία” του ξενοδοχείου Sunwing από το φετινό καλοκαίρι συμπαρασύρει μια ολόκληρη περιοχή

Μετά από 40 χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας το ξενοδοχείο  Sunwing Makrigialos Beach θα παραμείνει κλειστό μέχρι τέλος Αυγούστου. Καθοριστικής σημασίας για ολόκληρη την περιοχή η “απουσία” του ξενοδοχείου Sunwing από το φετινό καλοκαίρι. Μια από τις σημαντικότερες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής θα παραμείνει κλειστή έως το τέλος Αυγούστου συμπαρασύροντας την τουριστική δραστηριότητα μιας ολόκληρης επαρχίας. Οι οδηγίες στις σκανδιναβικές χώρες, με τις οποίες κατά κύριο λόγο συνεργάζεται το εν λόγω ξενοδοχείο, συμβουλεύουν  τους πολίτες...
Stavroula17. June 2020
sunwing

Μετά από 40 χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας το ξενοδοχείο  Sunwing Makrigialos Beach θα παραμείνει κλειστό μέχρι τέλος Αυγούστου.

Καθοριστικής σημασίας για ολόκληρη την περιοχή η “απουσία” του ξενοδοχείου Sunwing από το φετινό καλοκαίρι.

Μια από τις σημαντικότερες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής θα παραμείνει κλειστή έως το τέλος Αυγούστου συμπαρασύροντας την τουριστική δραστηριότητα μιας ολόκληρης επαρχίας.

Οι οδηγίες στις σκανδιναβικές χώρες, με τις οποίες κατά κύριο λόγο συνεργάζεται το εν λόγω ξενοδοχείο, συμβουλεύουν  τους πολίτες τους να παραμείνουν στη βάση τους έως τα τέλη Αυγούστου και αυτό θα πράξουν.

Μεγάλες θα είναι οι επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα και όσον αφορά τους εργαζομένους οι οποίοι διεκδίκησαν και πέτυχαν τουλάχιστον την αναστολή των συμβάσεων τους αλλά και όσον αφορά την τουριστική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή όπου τίποτα δεν θα μπορέσει για φέτος να αναπληρώσει το κενό που δημιουργείτε.

“Το ξενοδοχείο θα παραμείνει κλειστό έως το τέλος Αυγούστου χρονικό σημείο στο οποίο η εταιρία θα επανεξετάσει  την απόφαση της ανάλογα με τις εξελίξεις. Οι πελάτες μας ήδη έχουν προχωρήσει στις κρατήσεις τους για το καλοκαίρι του 2021” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Ανέζα Φουρλάνου διευθύντρια του Sunwing Makrigialos Beach

Εντωμεταξύ αρχές του Ιουλίου  θα λειτουργήσουν το Mikri Poli SENTIDO στο Μακρύ Γιαλό και το  Aldiana Club στο  Μόχλος.

Ρευστά παραμένουν ακόμα  τα πράγματα και για το Sitia Beach City Resort & Spa.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των ξενοδόχων Λασιθίου κ. Βαρκαράκης αναφέρει:  “Aγορές όπως αυτές των σκανδιναβικών χωρών έχουν ακυρώσει σχεδόν τα πάντα για όλη τη σεζόν.

Ο Ιούλιος θα είναι αρκετά υποτονικός μήνας ενώ κάποια σχετική  κίνηση μπορεί να υπάρξει μόνο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο με τις πτήσεις τσάρτερ να μειώνονται στις 60  σε σχέση με τις 180 που γινόταν πέρυσι. Κάποια  ανοίγματα αναμένονται να γίνουν στα τέλη Ιουνίου, ενώ κάποια ξενοδοχεία πρόκειται να ανοίξουν τμηματικά”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456