Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Μετά από 40 ολόκληρα χρόνια φέτος η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει”

Για της οικονομικές και όχι μόνο  επιπτώσεις που θα φέρει σε μια ολόκληρη περιοχή η μη λειτουργία του ξενοδοχείου  Sunwing Makrigialos Beach αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν να προβάλουν τον τόπο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μίλησε  στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Μανόλης Καπετανάκης Πρόεδρος Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ανάληψης -Κουτσουρα-Μακρύ Γιαλού.   “Ο Μακρύ Γιαλός είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής όμως αυτό θα είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι για όλους...
Stavroula17. June 2020

Για της οικονομικές και όχι μόνο  επιπτώσεις που θα φέρει σε μια ολόκληρη περιοχή η μη λειτουργία του ξενοδοχείου  Sunwing Makrigialos Beach αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν να προβάλουν τον τόπο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μίλησε  στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Μανόλης Καπετανάκης Πρόεδρος Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ανάληψης -Κουτσουρα-Μακρύ Γιαλού.

 

“Ο Μακρύ Γιαλός είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής όμως αυτό θα είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι για όλους μας. Μετά από 40 ολόκληρα χρόνια φέτος για πρώτη χρονιά η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει και αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456