Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΝίκος Κουρουπάκης: “Επιτακτική η ανάγκη να παραχθεί έργο”

Με αφορμή τον αρνητικό απόηχο που έχει αφήσει πίσω της η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Νίκος Κουρουπάκης επικεφαλής της δημοτική ομάδας “Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον”, με την δυνατότητα που του δίνει η πολυετή εμπειρία του στα δημοτικά πράγματα, επιχειρεί να αναλύσει  την σημερινή απογοητευτική εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου. “Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι υπάρχουν θέσει, αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις όμως δεν είναι προσωπικού χαρακτήρα. Όσοι τα προσωποποιούν αυτοί δημιουργούν το πρόβλημα”. Post Views: 555
Stavroula20. July 2020

Με αφορμή τον αρνητικό απόηχο που έχει αφήσει πίσω της η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Νίκος Κουρουπάκης επικεφαλής της δημοτική ομάδας “Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον”, με την δυνατότητα που του δίνει η πολυετή εμπειρία του στα δημοτικά πράγματα, επιχειρεί να αναλύσει  την σημερινή απογοητευτική εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι υπάρχουν θέσει, αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις όμως δεν είναι προσωπικού χαρακτήρα. Όσοι τα προσωποποιούν αυτοί δημιουργούν το πρόβλημα”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456