Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣητεία: Aθλητικές Δραστηριότητες

O Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας και ο Δήμος Σητείας υποδέχονται την μετά COVID-19, τουριστική περίοδο 2020 με τη νέα ψηφιακή καμπάνια «Σητεία, Η Αληθινή Κρήτη». Το βίντεο απευθύνεται στον εσωτερικό τουρισμό, εστιάζει στις ομορφιές της Στειακής γης και προ(σ)καλεί τον ταξιδιώτη να #pamesitia. Είναι η αρχή μιας σειράς ενεργειών για την προβολή της Ανατολικής Κρήτης, του Γεωπάρκου Σητείας (Sitia Unesco Global Geopark) και των πολιτισμικών χαρακτηριστικών της επαρχίας. Στόχος μας είναι η συλλογή και η δημιουργία...
Stavroula21. July 2020

O Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας και ο Δήμος Σητείας υποδέχονται την μετά COVID-19, τουριστική περίοδο 2020 με τη νέα ψηφιακή καμπάνια «Σητεία, Η Αληθινή Κρήτη».

Το βίντεο απευθύνεται στον εσωτερικό τουρισμό, εστιάζει στις ομορφιές της Στειακής γης και προ(σ)καλεί τον ταξιδιώτη να #pamesitia.

Είναι η αρχή μιας σειράς ενεργειών για την προβολή της Ανατολικής Κρήτης, του Γεωπάρκου Σητείας (Sitia Unesco Global Geopark) και των πολιτισμικών χαρακτηριστικών της επαρχίας. Στόχος μας είναι η συλλογή και η δημιουργία του υλικού προβολής που θα συμβάλει στην καθιέρωση της Σητείας ως προορισμού δημοφιλή & ασφαλή στη συνείδηση του ταξιδιώτη.

Φωτογραφία: Μάνος Ευχετζής / Manos Efchetzis

Σύνθεση Μουσικής: Σταύρος Ντανάς / Stavros Danas

Ευχαριστούμε για την προσφορά στα εναέρια πλάνα τους χειριστές drone:

Μανώλη Καλαμπόκη

Γιάννη Δρακάκη

Γιάννη Συκιανάκη

Γιάννη Νικολουδάκη

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456