Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Βιτσέντζος Κορνάρος: Ο μέγιστος των ποιητών”

H µουσική προσέγγιση του «Ερωτόκριτου» από τον Δηµήτρη Μαραµή, που είχαμε την μοναδική ευκαιρία χθες το βράδυ να απολαύσουμε, δεν μάγεψε μόνο το Σητειακό κοινό αλλά  απέσπασε διθυραµβικές κριτικές κι ενθουσίασε  όπου κι αν  παρουσιάστηκε σε ολόκληρη τη χώρα, είτε στη σκηνική, είτε στη συναυλιακή του εκδοχή. “Βρίσκομαι στην πατρίδα του μέγιστου των ποιητών ο οποίος όχι απλά ύμνησε τον έρωτα μέσα στους αιώνες, όχι απλά  μας έδωσε ένα αθάνατο έργο, έδωσε μέσω της κρητικής...
Stavroula28. July 2020

H µουσική προσέγγιση του «Ερωτόκριτου» από τον Δηµήτρη Μαραµή, που είχαμε την μοναδική ευκαιρία χθες το βράδυ να απολαύσουμε, δεν μάγεψε μόνο το Σητειακό κοινό αλλά  απέσπασε διθυραµβικές κριτικές κι ενθουσίασε  όπου κι αν  παρουσιάστηκε σε ολόκληρη τη χώρα, είτε στη σκηνική, είτε στη συναυλιακή του εκδοχή.

“Βρίσκομαι στην πατρίδα του μέγιστου των ποιητών ο οποίος όχι απλά ύμνησε τον έρωτα μέσα στους αιώνες, όχι απλά  μας έδωσε ένα αθάνατο έργο, έδωσε μέσω της κρητικής διαλέκτου τα εργαλεία σε όλους τούς μελλοντικούς ποιητές για να γράψουν την ελληνική γλώσσα”δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ λίγο πριν την έναρξη της εξαιρετικής βραδιάς στο άλσος Χλουβεράκη ο Δημήτρης Μαραμής.

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456