Sitiaka is loading for You ...

 

OΑθλητικάΠρόεδρος ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ:”Στοχεύουμε πάντα στο καλύτερο για τα παιδιά των ακαδημιών μας”

Με στόχο κάθε χρονιά το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά των ακαδημιών της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ φέτος η ομάδα προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Εργοτέλη. Κοινός προγραμματισμος φέτος για τις ακαδημίες των δυο κρητικών ομάδων και επειδή όπως λέει ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, εμπλουτίζεται και ανανεώνεται το προπονητικό τιμ των ακαδημιών με την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή της ακαδημίας  του ΕΡΓΟΤΕΛΗ κ...
Stavroula28. July 2020

Με στόχο κάθε χρονιά το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά των ακαδημιών της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ φέτος η ομάδα προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Εργοτέλη.

Κοινός προγραμματισμος φέτος για τις ακαδημίες των δυο κρητικών ομάδων και επειδή όπως λέει ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, εμπλουτίζεται και ανανεώνεται το προπονητικό τιμ των ακαδημιών με την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή της ακαδημίας  του ΕΡΓΟΤΕΛΗ κ Κώστα Καλπακίδη.

Η πρώτη σηναντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για το νέο πλάνο και τους νέους στόχους των ακαδημιών παρουσία του κ Καλπακίδη με επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού για την πλήρη ενημέρωση των γονέων λίγο μετά των 15Αυγουστο.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456