Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Παναγιώτης Κουφάκης συνεχίζει να βάζει και να επιτυγχάνει υψηλούς στόχους

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 διοργανώθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) ο Προκριματικός Διαγωνισμός για την επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην 61η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα ( I.M.O. ) 2020 και την αντίστοιχη ομάδα για την 24η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων ( J.B.M.O. ) 2020. Ο διαγωνισμός αφορούσε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και διεξήχθη στην Αθήνα στο κτίριο του Νέου Χημείου. Προσήλθαν 27 μαθητές Λυκείου και 28 μαθητές Γυμνασίου. Επισημαίνεται...
Stavroula29. July 2020
παν.κουφ.φοτο

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 διοργανώθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) ο Προκριματικός Διαγωνισμός για την επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην 61η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα ( I.M.O. ) 2020 και την αντίστοιχη ομάδα για την 24η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων ( J.B.M.O. ) 2020.

Ο διαγωνισμός αφορούσε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και διεξήχθη στην Αθήνα στο κτίριο του Νέου Χημείου. Προσήλθαν 27 μαθητές Λυκείου και 28 μαθητές Γυμνασίου. Επισημαίνεται ότι για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα που ίσχυσαν κατά τη διενέργεια των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Ένας από τους μαθητές του Γυμνασίου που διαγωνίστηκαν ήταν κι ο Παναγιώτης Κουφάκης που αποφοίτησε φέτος από το Γυμνάσιο Χανδρά Λασιθίου. Έχοντας επιλύσει τα τρία από τα τέσσερα θέματα του διαγωνισμού και συνυπολογίζοντας την επίδοσή του στον προηγούμενο Μαθηματικό Διαγωνισμό ΑΡΧΙΜΗΔΗ, ο Παναγιώτης κατέλαβε την 15η θέση στην τελική κατάταξη.

Τον Παναγιώτη Κουφάκη όπως και τους μαθητές Καγιαμπάκη Γιώργο (1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου) και Μαργαρίτη Μηνά (Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου) υποδέχθηκε στο Εξεταστικό Κέντρο ο Μαθηματικός Τάκης Χρονόπουλος προσφέροντάς τους το βιβλίο ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ του Γιάννη Ντάνη.

Τα έξοδα μετακίνησης του Παναγιώτη Κουφάκη για να μεταβεί στην Αθήνα και να συμμετέχει στον Προκριματικό Διαγωνισμό κάλυψε ο Δήμος Σητείας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος του Ν. Λασιθίου της Ε.Μ.Ε., συγχαίρει θερμά τον μαθητή Παναγιώτη Κουφάκη για την επιτυχημένη προσπάθειά του και του εύχεται να έχει πάντα υγεία και καλή συνέχεια και επιτυχίες στο μέλλον.

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο…

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ν. Λασιθίου της Ε.Μ.Ε.

Τζερεμέ Ελένη

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456