Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤο νου σας…”Στο μυαλό είναι ο στόχος”

Μια δυνατή παράσταση γεμάτη φως και πολύ ροκ μουσική θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αυτό το τριήμερο, Τετάρτη 29, Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Άλσος Χλουβεράκη. “Μια παράσταση-κουβέντα ντυμένη μουσικά, για τους “καταραμένους” ποιητές των Εξαρχείων” όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο φυλλάδιο της παράστασης. Νικόλας Άσιμος, Κατερίνα Γώγου, Παύλος Σιδηρόπουλος και  Παύλος Φύσσας πρωταγωνιστούν σε αυτήν την παράσταση με το φως που άφησαν πίσω τους μέσα από την τέχνη τους όπως  λέει στα...
Stavroula29. July 2020

Μια δυνατή παράσταση γεμάτη φως και πολύ ροκ μουσική θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αυτό το τριήμερο, Τετάρτη 29, Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Άλσος Χλουβεράκη.

“Μια παράσταση-κουβέντα ντυμένη μουσικά, για τους “καταραμένους” ποιητές των Εξαρχείων” όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο φυλλάδιο της παράστασης.

Νικόλας Άσιμος, Κατερίνα Γώγου, Παύλος Σιδηρόπουλος και  Παύλος Φύσσας πρωταγωνιστούν σε αυτήν την παράσταση με το φως που άφησαν πίσω τους μέσα από την τέχνη τους όπως  λέει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο σκηνοθέτης της παράστασης κ Νάσος Ζαγκότης και η κα Ελίνα Τσουράκη μέλος της ομάδας η οποία επεξεργάστηκε και διαμόρφωσε τα κείμενα.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456