Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΜεταφορά Ιεράς Εικόνας Παναγίας Φανερωμένης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη μεταφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Φανερωμένης από την Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Σκοπής, όπου φυλάσσονταν, πεζή στην Ιερά Ενοριακή Μονή της Παναγίας Φανερωμένης «Τράχηλα», που θα παραμείνει καθ᾽ όλη την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου, έως και τη μεγάλη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Την λιτανευτικής πομπή οδήγησε  ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ο οποίος και  χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού, που  τελέσθηκε στη Μονή...
Stavroula30. July 2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη μεταφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Φανερωμένης από την Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Σκοπής, όπου φυλάσσονταν, πεζή στην Ιερά Ενοριακή Μονή της Παναγίας Φανερωμένης «Τράχηλα», που θα παραμείνει καθ᾽ όλη την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου, έως και τη μεγάλη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Την λιτανευτικής πομπή οδήγησε  ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ο οποίος και  χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού, που  τελέσθηκε στη Μονή μετά την άφιξη της Ιεράς Εικόνας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456