Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤο alter ego του Γιώργου Δώνη στη Σητεία

Ο Γρηγόρης Γεωργίτσας υπήρξε κορυφαίος αθλητής μεγάλων αποστάσεων και από το 2002 είναι ο βασικός συντελεστής των μεγάλων επιτυχιών,  ίσως του ποιο επιτυχημένου ελληνικού προπονητικού τίμ με αρχηγό τον  Γιώργο Δώνη. Γυμναστής σε όλες τις ομάδες του Δώνη  o Γρηγόρης Γεωργίτσας τον ακολούθησε σε Λάρισα, ΑΕΚ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Αλ Χιλάλ,Παναθηναϊκό. Κατάγεται από τη Νεμέα και είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Άρη Πετρόπουλης και Ιωνικός. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους γυμναστές...
Stavroula31. July 2020

Ο Γρηγόρης Γεωργίτσας υπήρξε κορυφαίος αθλητής μεγάλων αποστάσεων και από το 2002 είναι ο βασικός συντελεστής των μεγάλων επιτυχιών,  ίσως του ποιο επιτυχημένου ελληνικού προπονητικού τίμ με αρχηγό τον  Γιώργο Δώνη.

Γυμναστής σε όλες τις ομάδες του Δώνη  o Γρηγόρης Γεωργίτσας τον ακολούθησε σε Λάρισα, ΑΕΚ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Αλ Χιλάλ,Παναθηναϊκό. Κατάγεται από τη Νεμέα και είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Άρη Πετρόπουλης και Ιωνικός. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους γυμναστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τεράστια εμπειρία και με σύγχρονες ιδέες πάνω στην εκγύμναση.

Ισχυροί και οικογενειακοί πλέον  δεσμοί, αφού έχουν ανταλλάξει κουμπαριές,  ενώνουν τούς δυο άνδρες που φαίνεται η πορεία τούς να είναι κοινή για πολλά χρόνια ακόμα.

Μετά την ολοκλήρωσή της συνεργασίας τούς με τον παναθηναϊκό οι δρόμοι τούς οδηγούν εκτός Ελλάδος αφού οι συζητήσεις με ομάδες του εξωτερικού είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Για τον Γρηγόρη Γεωργίτσα η Σητεία αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό ξεκούρασης με καλούς φίλους λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456