Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαTo εξπρές Πήγασος θα συνδέει την Σητεία με τα Δωδεκάνησα

  Ξεκίνησαν σήμερα  τα δρομολόγια του Ε/γ-Ο/γ Εξπρές Πήγασος που θα συνδέουν την Σητεία με τα Δωδεκάνησα   Την Σητεία με την Κάσο, την Κάρπαθο και την Ρόδο θα συνδέει από σήμερα  5 Αυγούστου το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο ExpressPegasus μετά από απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Το πλοίο, το οποίο θα παραμείνει δρομολογημένο στην γραμμή μέχρι και την 27η Σεπτεμβρίου 2020, θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια πλην Σαββάτουεκκινώντας το ταξίδι του...
Stavroula5. August 2020

 

Ξεκίνησαν σήμερα  τα δρομολόγια του Ε/γ-Ο/γ Εξπρές Πήγασος που θα συνδέουν την Σητεία με τα Δωδεκάνησα

 

Την Σητεία με την Κάσο, την Κάρπαθο και την Ρόδο θα συνδέει από σήμερα  5 Αυγούστου το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο ExpressPegasus μετά από απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Το πλοίο, το οποίο θα παραμείνει δρομολογημένο στην γραμμή μέχρι και την 27η Σεπτεμβρίου 2020, θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια πλην Σαββάτουεκκινώντας το ταξίδι του κάθε μέρα στις 10 το πρωί από το λιμάνι της Σητείας.

Ο κ. Πλακιωτάκης αναφερόμενος στη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή τόνισε ότι με την απόφαση αυτή ικανοποιείται παλαιό αίτημα της Σητείας να συνδεθεί ακτοπλοϊκά με τα Δωδεκάνησα.

Πρόκειται, είπε, για ένα σημαντικό βήμα το οποίο θα ενισχύσει δυναμικά το τουριστικό ρεύμα από και προς την Σητεία, προσφέροντας ταυτόχρονα και την δυνατότητα σε όσους βρίσκονται στην Κρήτη να ταξιδέψουν ταχύτερα προς τους βασικούς προορισμούς των Δωδεκανήσων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456